Bijonse Nouls: Mnogo razloga za slavlje

Bijonse Nouls: Mnogo razloga za slavlje

Autor: | 09/02/2014

0

Svetska muzička zvezda Bijonse Nouls vodi dinamičan život pun uzbuđenja, kako na profesionalnom tako i na privatnom planu, a u prilog tome govore i fotografije koje slavna pevačica objavljuje na svom "Tumblr" profilu, na kojima otkriva intimnije momente iz svog porodičnog života. Tridesetdvogodišnja R'n'B kraljica dopustila je publici da zaviri u trenutke koje deli sa suprugom Džejom Zijem i dvogodišnjom kćerkom Blu Ajvi, sa kojima je provela predivnu novogodišnju noć u Majamiju. Da i pored svih obaveza slavni par ume da uživa u malim stvarima, vidi se i na fotografiji na kojoj se zaljubljeni supružnici ludo zabavljaju vozeći vespu.
Prve nedelje januara mala naslednica proslavila je svoj drugi rođendan, a roditelji su joj tim povodom priredili zabavu dostojnu princeze. Posle lude zabave u zoološkom vrtu, porodica se sa prijateljima okupila u porodičnom domu, a svi prisutni, uključujući roditelje, bili su oslikani kao leptiri. Gospodin i gospođa Karter poklonili su svojoj mezimici dva luksuzna dečja automobila, koji su trenutno pravi hit među svetskim zvezdama, a njihova devojčica moći će da bira između ružičastog "kadilaka" i plavog "ferarija", na čijim sedištima je upisano "Blu Ajvi bejbi sleb". Za slučaj da se njihovoj mezimici ne dopadne vožnja mini-motornih vozila, roditelji su se pobrinuli da malena Blu ne bude razočarana, pa su odlučili da joj kupe i čistokrvnog arapskog konja. Ekskluzivni pokloni zabeleženi su i u porodičnom albumu.
- Prvo smo hteli da joj kupimo ponija, ali nam je arapski konj bio lepši. Džej i ja smo mnogo srećni, kao što je bila i naša devojčica kada je ugledala konjića - izjavila je tom prilikom Bijonse, istakavši da je njena kćerka oduševljena ovim poklonom.
- Već ga obožava, mislim da ću jednog dana morati da je upišem u školu jahanja - oduševljeno je rekla majka male slavljenice.
Posle razdragane dečje proslave u odabranom društvu, usledila je još jedna rođendanska žurka, ovoga puta priređena za pevačicinu majku Tinu, koja je samo nekoliko dana posle unukinog rođendana napunila šezdeset godina. Ulazak u sedmu deceniju života majke jedne od najpoznatijih žena današnjice proslavljen je pod maskama, koje au, uz obaveznu pozivnicu, bile uslov za ulazak u ekskluzivni prostor restorana "Mjuriels Džekson skver" u Nju Orleansu, gde je priređena žurka vredna gotovo sto hiljada dolara. Sudeći prema fotografijama koje je podelila sa obožavaocima, atmsofera je bila na najvišem novou, a majka Tina i srećne zvanice uživali su u jedinstvenom provodu.
U foto-albumu Karterovih, objavljenom na internetu, našle su se i fotografije sa proslave pedesetog rođendana prve dame Sjedinjenih Američkih Država Mišel Obame, gde je Bijonse sa porodicom bila gošća, na kojoj je u jednom trenutku, na oduševljenje gostiju, uzela mikrofon i zapevala. Dolazak popularnog trija porodice Karter u raskošnu predsedničku palatu zabeležen je i na fotografijama na kojima se vidi da je maloj Ajvi bilo izuzetno zanimljivo sa roditeljima, sa kojima je razgledala ukrase na jelci i mazila kućnog ljubimca predsedničke porodice.
Pored mnogobrojnih privatnih obaveza, Bijonse kao pravi profesionalac nije zapostavila ni karijeru. Posle prošlogodišnje turneje, na kojoj su je najmiliji sve vreme pratili, poznata majka objavila je peti studijski album sa četrnaest novih pesama, među kojima se našla i jedna posebno nazvana "Blu", posvećena njenoj malenoj princezi. Međutim ova nežna balada publici je donela veliko iznenađenje zbog potpunog preobražaja do tada odmerene pevačice, koja je odlučila da prestane sa ustručavanjem i dozvoli sebi da bude zavodljiva i seksi onoliko koliko to želi. Govoreći o novom albumu, pevačica je izjavila da joj je ovo izdanje konačno dozvolilo da bude ono što jeste, jer je prethodnih petnaest godina svoje karijere provela brinući se da bude dobar uzor svojim mladim fanovima.
- Sada sam u tridesetima i sva ta deca koja su me slušala su odrasla. Uvek sam osećala da je moja odgovornost da budem svesna dece i njihovih roditelja i svih tih generacija. Na neki način osećala sam da ne mogu sve da izrazim. Uradila sam toliko toga u svom životu i karijeri pa mislim da sam u ovom trenutku zaslužila da budem ono što jesam i da izrazim svaki deo sebe - rekla je ona, objasnivši da joj je ta sloboda omogućila da ovaj album bude intimniji.
- Mislim da to ne bih ranije uradila, jer nisam imala dovoljno samopouzdanja. Previše bih se plašila šta će drugi ljudi da misle, ali sam uspela da srušim taj zid i konačno to uradim - zaključila je neprikosnovena kraljica pop scene, koja je ljubiteljima njene muzike poklonila video-radove za svaku novu pesmu, za koje su neki kadrovi snimani tokom turneje na ekskluzivnim lokacijama, među kojima su Rio de Ženeiro i Pariz, gde Bijonse obožava da provodi slobodno vreme.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin