Rouzi Hantington-Vajtli i Džejson Stetam: Odredili datum venčanja

Rouzi Hantington-Vajtli i Džejson Stetam: Odredili datum venčanja

Autor: | 10/02/2014

0

Rouzi Hantington-Vajtli i Džejson Stetam odlučili su da nakon četiri godine zabavljanja ovog leta izgovore sudbonosno "da". Slavni par, koji je u vezi od 2010. godine navodno planira da se venča u blizini porodične kuće lepe manekenke na jugozapadu Engleske.
- Venčaće se ovog leta, to će biti venčanje na selu, u Devonu, gde je Rouzi odrasla, u blizini farme njenih roditelja - otkrio je izvor i dodao:
- Konačno su odredili datum venčanja i oboje su se složili da to bude u Engleskoj, iako njihovi najbliži prijatelji žive u Los Anđelesu.
Slavni par prošlog septembra na kratko je raskinuo vezu jer glumac nije bio spreman za brak, ali je nakon razdvojenosti promenio mišljenje.
- Rouzi i Džejson imali su neke probleme u poslednje vreme, ali su uspeli da ih prevaziđu jer je Džejson konačno shvatio koliko je njoj važno da se venčaju. On je oduvek imao odbojnost prema braku, ali Rouzi je spremna da postane majka i želi da se uda pre nego što zasnuju porodicu - otkriva izvor.
Rouzi je nedavno nagovestila da su planovi za venčanje u toku, objavivši da joj predstoje neki uzbudljivi događaji u privatnom životu, ali nije želela da otkrije detalje.
- Bliže mi se neki događaji u privatnom životu koji su veoma uzbudljivi, ali o kojima ne mogu da govorim - izjavila je ona, te dodala da se veoma raduje trenutku kada će postati majka.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti