Ivana Maksimović, Nevena Božović i Saška Janković: Mlade zvezde zablistale u venčanicama

Ivana Maksimović, Nevena Božović i Saška Janković: Mlade zvezde zablistale u venčanicama

Autor: | 10/02/2014

0

Istaknute javne ličnosti iz sveta sporta, filma, pozorišta, muzike i ovog 14. februara nosiće venčanice i odela na Reviji poznatih, povodom 13. Small Tree Sajma venčanja, zlatarstva i lepih stvari. Još nije poznato ko će se sve oprobati u ulozi manekena, ali smo neke od njih "uhvatili na delu", kako isprobavaju haljine koje će nositi.
Tako je naša reprezentativka u streljaštvu, olimpijska šampionka Ivana Maksimović, nakratko, umesto metа, nišanila venčanice. Ivana, koja se trenutno priprema za Šampionat Evrope u Moskvi od 26. februara do 6. marta, pokazala je nežniju stranu sporta, blistajući u raskošnoj haljini sa krinolinom.

– Ovo je prvi put da sam probala venčanicu, i zaista je poseban osećaj nositi ovako raskošne haljine, tako da nestrpljivo iščekujem Reviju poznatih. Poput mnogih devojaka, i ja sam kao dete zamišljala kako se udajem u venčanici u stilu Pepeljuge, ali sad kad sam je obukla, nisam sigurna da bih mogla u njoj da izdržim celo veče. Kako sam starija, više me privlače haljine jednostavnijeg kroja, poput čuvenog "sirena" modela, a baš takvu je moja mama nosila na svom venčanju i izgledala predivno. Videćemo, kada dođe vreme za to... Možda mi se ukus ponovo promeni – poručila je Ivana, dodajući da se nada da će joj ova godina na profesionalnom planu biti jednako uspešna kao prošla.

U septembru je čeka i Prvenstvo sveta u Granadi, na kojem će biti poznati i prvi olimpijci za 2016. godinu.

– Volela bih da u Granadi ostvarim svoj najboljim rezultat i da uzmem vizu, kako bih imala dve godine da se na miru spremam za Olimpijske igre u Riju.
Za razilku od Ivane Maksimović, pevačici Neveni Božović nije bilo prvi put da nosi venčanicu.

– Mada mi nije prvi put, srećna sam što ću na Reviji poznatih nositi venčanicu. Moram da priznam da nisam neko ko često nosi haljine i više volim opuštenije i ležernije kombinacije, ali scena to zahteva, tako da sam se već navikla i uvek mogu da nađem haljinu koja liči na mene – objasnila je Nevena, kojoj je posle učešća na Evroviziji sa koleginicama iz "Prvog glasa", najveća želja da ove godine snimi svoj prvi album i održi prvi solistički koncert.
– Prethodna godina je bila radna, naporna, ali i lepa. Posle Evrovizije, snimila sam pesmu sa Aleksandrom Kovač, a nisam zanemarila ni obaveze na Fakultetu muzičke umetnosti. Verujem da me pesme koje sam do sada uradila najbolje opisuju, i nastaviću u tom pop pravcu.
Crvenokosa pevačica prodornog glasa Saška Janković, takođe će prošetati u venčanici na Sajmu venčanja i na otvaranju.

– Zaista je zadovoljstvo što ću biti deo tradicije Sajma venčanja. Prvi put sam u venčanici i shvatam da uopšte nije lako nositi velike haljine sa žiponom. Za singl "Ponekad" nedavno sam uradila i spot, a trenutno snimam još jednu bržu numeru. Mislim da smo napokon blizu završetka mog prvog albuma, a ja sam napisala muziku i tekstove za većinu pesama. Razmišljala sam da li da malo podilazim tržištu i publici, ali sam ipak odlučila da poslušam svoje srce i uradim album po svojoj meri – rekla je Saška Janković.

Sajam venčanja, koji redakcija magazina "Venčanje" organizuje u hotelu "Hajat", biće otvoren za sve posetioce od 14. do 16. februara, od 10 do 20 časova.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin