Džulija Roberts: Sestra slavne glumice preminula od predoziranja

Džulija Roberts: Sestra slavne glumice preminula od predoziranja

Autor: | 11/02/2014

0

Polu-sestra Džulije Roberts Nensi Mouts preminula je u nedelju u Los Anđelesu. Njena porodica je potvrdila da je 37-godišnjakinja umrla najverovatnije od posledica predoziranja narkoticima.
- Sa velikom tugom porodica Nensi Mouts potvrđuje da je ona pronađena mrtva u Los Anđelesu. Uzrok smrti po svemu sudeći predoziranje narkoticima. Još uvek nema zvaničnog izveštaja patologa. Porodica je šokirana i ožalošćena - navodi se u saopštenju
Džulija se još uvek nije oglasila povodom ovih tužnih vesti. Nensi je radila kao asistent produkcije serije "Glee" i želela je da postane glumica. Ona i Džulija imaju istu majku, Beti Lu, ali različite očeve: Nensin otac bio je Majkl Mouts, a Džulijin Volter Grejdi Roberts.
Nensi je u intervjuu koji je dala u avgustu prošle godine progovorila o tome koliko joj je bilo teško da živi u senci svoje slavne sestre i čak izjavila da ju je oskarovka zadirkivala zbog izgleda i viška kilograma. Zbog toga se, kako je tvrdila, podvrgla operaciji gastričnog bajpasa kako bi smršala.
- To me čini veoma povređenom i tužnom. Veoma je zastrašujuće kada ste u porodici među ljudima izuzetne lepote - rekla je ona.
Pored Džulije, u njihovoj porodici glumom se bave i Lisa Roberts Gilijan i Erik Roberts, kao i njegova kćerka Ema Roberts.
- Mislim da je odrastanje kao mlađa sestra "Zgodne žene" učinilo da se trudim da vidim kakva je neka osoba iznutra a ne kakva je spolja. Najveći deo svog života bila sam kritikovana zbog svoje težine - istakla je Nensi i dodala da je tokom detinjstva bila žrtva vršnjačkog nasilja, te da nije mogla da se takmiči sa uspehom svoje "lepe i popularne sestre".
- Dok sam bila u srednjoj školi, ona mi je stavljala do znanja da sam gojazna. To bi mi jasno stavljala do znanja i to ne na lep način. Džulija nije želela da počnem da se bavim glumom. Tako da sam dobijala dosta kritika od nje, što je za mene bilo obeshrabrujuće.
Nensi je operacija pomogla da skine skoro 50 kilograma, i planirala je da se u maju uda za svog verenika Džona Dilbeka. Mediji su pisali da se Džuliji nije dopao sestrin izabranik i da je rešila da bojkotuje venčanje. Nije poznato da li su sestre uspele da poprave svoj odnos pre nego što je Nensi preminula, iako je ona prethodno otkrila da rade na tome.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin