Nevena Božović predstavila spot za pesmu "Znam da noćas gubim te"

Nevena Božović predstavila spot za pesmu "Znam da noćas gubim te"

Autor: | 11/02/2014

0

Mlada i talentovana pevačica Nevena Božović sinoć je predstavila svoj novi spot za pesmu „Znam da noćas gubim te“ u beogradskom restoranu Le Teniza.
- Zadovoljna sam spotom. Ispalo je baš onako kako sam želela. Potpuno je drugačiji od prvog i ima baš lepu priču. Verujem da će vam se dopasti izjavila nam je Nevena.
Spot je nedavno snimljen na Kopaoniku, režirao ga je fotograf Nemanja Novaković, a producirao Ljubomir Dorontić, koji su radili i spot za Neveninu pesmu "Pogledaj me". Na pitanje o ekipi sa kojom je radila svoje spotove, mlada pevačica ističe:
- Super je sarađivati sa ljudima koji su profesionalci i koji daju sve od sebe, pritom su opušteni, prijatni i svojim savetima mi uvek pomognu.
Uloga Neveninog partnera u spotu pripala je našem najboljem savremenom baletskom igraču, Nikoli Tomaševiću, koji joj je, po njenim rečima, dosta pomogao u scenama gde je bilo plesa, ali i po pitanju glume.
Pored atraktivnih lokacija na Kopaoniku, najzanimljiviji kadrovi spota snimljeni su u najprestižnijem hotelu na ovoj planini – u hotelu „Grand“, a o odabiru lokacija za svoje spotove, Nevena nam je rekla:
- Prošle godine sam se preselila u Beograd i nekako su prva pesma i spot obeležili taj period. Sada sam igrom slučaja snimala na omiljenoj planini za koju me vežu lepe uspomene. Sve se nekako uklopilo, slučajno. Ne znam gde ću snimati sledeći spot, sve zavisi od pesme, ali bih svakako volela da opet bude nešto drugačije.
Primetili smo da Nevenine pesme u sebi nose određenu setu kada je ljubav u pitanju, pa smo je pitali kako ona spaja ljubav sa svojim pesmama:
- Umetnici ne odvajaju privatan život od poslovnog. Sve što pevate treba da proživite kako bi vas publika razumela i osetila da to iskreno radite. Naravno, optimistična sam u ljubavi, ali to je sve što ću otkriti, neke stvari ipak volim da čuvam samo za sebe.
Kada se osvrne i seti svog nastupa na juniorskom Eurovision takmičenju 2007. godine, naša sagovornica kaže da je tada odlučila da će se baviti pevanjem i dodaje:
- Tada nisam verovala da ću kroz samo nekoliko godina opet otići na Eurosong. Upisala sam Muzičku Akademiju, a to mi je bila najveća želja kada sam imala 13 godina. Još mnogo toga treba da se ostvari, ali polako. Ne žurim.
Među brojnim zvanicama, mladu pevačicu su svojim dolaskom podržali Tamara Dragičević, Sara Jovanović, Bojan Perić, Marija Kilibarda, Duška Vučinić, Đorđe i Srđan Đoković, Ana Štajdohar, Aleksa Jelić, Dragana Mićalović i mnogi drugi.


Tekst: Jovana Stojanović, Life Content
Foto: Nikola Pješčić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još