Riz Viterspun: Roditelji joj branili da se preseli u Holivud

Riz Viterspun: Roditelji joj branili da se preseli u Holivud

Autor: | 11/02/2014

0

Riz Viterspun otkrila je da su joj roditelji branili da se preseli u Holivud jer "tamo žive ludaci".

Glumica iz američke države Tenesi prvi put se okušala u glumi kada je imala 12 godina i ubrzo je dobijala sve više uloga, ali njeni roditelji, oboje medicinski radnici, nisu bili oduševljeni idejom da se njihova kćerka posveti karijeri glumice u tinejdžerskom dobu.

Govoreći na jednoj konferenciji u Los Anđelesu proteklog vikenda, glumica je otkrila:

- Počela sam da snimam reklame sa 12 godina. Jednog dana se u novinama pojavio oglas u kojem je pisalo: "Da li želite da glumite na filmu?" i ja sam uzviknula "Naravno da želim!". Odrasla sam u Nešvilu, a tamo se ne snima mnogo filmova. Moji roditelji su lekari, pa je bilo logično da i ja nastavim njihovim stopama. Ali, onda mi je univerzum pokazao drugu mogućnost. Hvala bogu da su mi roditelji bili strogi, jer su mi rekli da prvo moram da završim školu. Bilo mi je dozvoljeno da radim tokom leta, ali ne i tokom školske godine. Rekli su mi da ne mogu da idem u Kaliforniju, jer tamo žive ludaci!

Danas tridesetsedmogodišnja Oskarovka upisala je Stenford, ali je dobijala toliko glumačkih ponuda, da je to morao da joj postane primaran posao.

Autor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Riz Viterspun