Za Dan zaljubljenih izaberite savršeno donje rublje

Za Dan zaljubljenih izaberite savršeno donje rublje

Autor: | 12/02/2014

0

Ostalo je još samo nekoliko dana do Dana zaljubljenih, a mnogim ženama je glavna prokupacija kakav donji veš da obuku tog dana. Ali ne morate da paničite, jer postoji način da izgledate savršeno toga dana uz pravi izbor.

Mišel Mone, osnivač brenda donjeg veša „Ultimo“, objašnjava kako da izaberete savršeni donji veš.

1) VELIČINA JE BITNA

- Ako svojoj devojci ili ženi kupujete donji veš, morate znati njenu pravu veličnu. Nemojte se oslanjati  na to da otprilike znate koja joj je veličina. Preturite joj fioku ili pitajte njenu sestru ili drugaricu ako ne znate – savetuje Mišel.

2) IGRAJTE NA SIGURNO

- Nekim muškarcima je bitno samo da komad koji kupuju bude izazovan i da poziva na seks. Najvažnije je da pazite na oblik tela i na to u čemu se vaša izabranica oseća lepo. Pogledajte kakav donji veš obično nosi. Ako ima puno tangi, kupite tange. Ako ima puno slip gaćica, onda slip gaćice. Što se tiče brushaltera, proverite nosi li one sa jastučićima ili bez njih, pa kupite one kojih ima više – kaže Mišel.

3) IZABERITE DOBRU BOJU

- Najbolje bi bilo da izbegavate boje koje ona ne voli ili koje nikad niste videli na njoj. Najbolje je da se držite klasike i da kupite crni donji veš – kaže iskusna Mišel.

4) ZAVRŠNI RAD

- Probudite vatru u njoj svojim smislom za detalje. Nemojte stati kod kupovine donjeg veša – kupite joj još ponešto: njen omiljeni parfem, seksi cipele ili izazovnu haljinu.

1) ZA GRAĐU U OBLIKU KRUŠKE

- Ako imate lepu zadnjicu, istaknite je svilenim tangama ili čipkanim gaćicama. Ako ne volite da ističete zadnjicu, gaćice visokog struka naglasiće uzak struk i obline butina – kaže Mišel.

2) ZA GRAĐU U OBLIKU PEŠČANIKA

- Istaknite svoje divne grudi. Postoji mnogo brushaltera pomoću kojih to možete da uradite – kaže ova iskusna dama.

3) ZA GRAĐU U OBLIKU JABUKE

- Ako se ne osećate prijatno zbog svog struka i stomaka, obucite gaćice sa visokim strukom koje će pokriti delove zbog kojih se ne osećate prijatno – savetuje Mišel.

4) ZA GRAĐU BEZ OBLINA

- Ako imate male grudi, onda vam je lako prilikom kupovine grudnjaka. Kupite mali, trouglasti brushalter, proziran ili sa čipkom. Ako su vam grudi malo veće, kupite postavljeni ili pušap brushalter kako biste naglasili svoje atribute – kaže Mišel.

Izvor: zena.blic.rs

Foto: Women'secret

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin
Tagovi: donji veš žena