Saša Milošević Mare: Ksenija i ja priželjkujemo kćerkicu

Saša Milošević Mare: Ksenija i ja priželjkujemo kćerkicu

Autor: | 13/02/2014

0

Saši Miloševiću Maretu (45) i njegovoj supruzi Kseniji (31) najlepši poklon za godišnjicu braka je saznanje da će krajem juna dobiti dete. Kompozitor i violinistkinja sa neskrivenim žarom iščekuju prinovu, koja će na najlepši način zaokružiti njihovu ljubav dugu skoro deceniju.
Srećnu vest Ksenija i Mare su još pre nekoliko meseci podelili sa familijom i najbližim prijateljima, dok je šira javnost saznala za to tek sada, sa prvim naznakama Ksenijinog stomačića. Mare je presrećan što će mu žena koju neizmerno voli podariti naslednika, a za „Blic“ je otkrio da bi ih dodatno obradovalo saznanje da čekaju ćerku. Poznati par čuva svoju privatnost u toj meri da su se venčali u svom stanu daleko od domašaja i od najupornijih paparaca.
- Ksenija je u petom mesecu trudnoće i vrlo smo srećni što ćemo dobiti dete. Još ne znamo pol bebe, a voleli bismo malo više da bude ćerka, jer već imam dva sina. Ipak, najbitnije je da sve protekne kako treba i da dete bude zdravo. Ljubavi mu neće faliti, i ako bude sin - rekao je Mare, koji iz prvog braka ima sinove Ognjena (13) i Luku (9).
- Ksenija nije nimalo razmažena trudnica. Vrlo je aktivna i sve joj ide od ruke. Nema nikakve tegobe, radi punom parom. Ma, ona je najbolja žena na svetu - rekao je Mare.
Prijatelji poznatog muzičkog para kažu da Ksenija i Mare nikada nisu bili zadovoljniji. Navode i da je Mare izuzetno pažljiv i nežan prema svojoj trudnici. Boki Milošević ceni svog zeta prezimenjaka i otvoreno se raduje njegovoj sreći s Ksenijom.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin