Šarliz Teron i Šon Pen: Ljubav više nije tajna

Šarliz Teron i Šon Pen: Ljubav više nije tajna

Autor: | 13/02/2014

0

Zanosna oskarovka Šarliz Teron i veliki holivudski zavodnik Šon Pen pred naletom burnih emocija više nisu mogli da sakriju svoju ljubav od američkih paparaco fotografa, koji su ih prvi put zajedno slikali u Los Anđelesu. U društvu sina lepe glumice, dvogodišnjeg Džeksona, novi glumački par posetio je supermarket "Whole Food", gde su uživali u zajedničkoj kupovini namirnica i tom prilikom su se odlično zabavljali. Dvostruki oskarovac sve vreme se trudio da zabavi mališana svoje partnerke sa kojim se, sudeći po fotografijama, jako zbližio. Par je sve vreme bio nasmejan i veoma dobro raspoložen, a dodiri koje su razmenjivali pokazivali su koliko nežnosti postoji u njihovom odnosu. Iako još nisu potvrdili da su zajedno, tridesetosmogodišnja zvezda i njen petnaest godina stariji kolega za kratko vreme postali su veoma bliski, a njihova veza sve ozbiljnija. Retko se odvajaju, svaki slobodan trenutak provode zajedno, uglavnom u vili lepe južnoafričke glumice u zapadnom Holivudu. Nekoliko njihovih prijatelja već je komentarisalo u medijima da im je zajedno veoma lepo i da uživaju u iskrenim osećanjima.
Šarliz i Šon poznaju se godinama, a 2003. oboje su dobili Oskara, ona za ulogu u filmu "Čudovište", a on za "Mističnu reku". Krajem prošle godine između njih su se rasplamsale emocije, a početkom 2014. obelodanjena je njihova romansa, kada su na odmoru na Havajima fotografisani u zajedničkom društvu. Ubrzo su američki mediji saznali da su se istim avionom vraćali sa odmora u Los Anđeles gde oboje žive. Već tada je svetom odjeknula vest da su dve glumačke zvezde u srećnoj vezi, a samo nekoliko dana kasnije Šarliz je bila gošća na dobrotvornoj gala večeri "Help Haiti Home", koju je organizovala Penova humanitarna fondacija. I pored toga što se nisu zajedno pojavili na crvenom tepihu, večerali su za istim stolom, sedeći jedno pored drugog, i, prema rečima prisutnih, sve vreme su se grlili i bili veoma prisni.
- Cele večeri bili su zajedno. Mislim da su zajedno krenuli i kući - rekao je jedan od gostiju koji je prisustvovao pomenutom dobrotvornom događaju.
Kasnije je zvezda mnogih holivudskih filmova Šon Pen više puta viđen u blizini kuće plavokose lepotice, što je samo potvrdilo sumnje da njih vezuje više od prijateljstva.
Inače, holivudski superstar je uspešan i kao zavodnik nekih od najvećih svetskih lepotica. Njegov ljubavni život oduvek je privlačio interesovanje javnosti, o čemu on nerado govori. Najviše pažnje izazvao je njegov brak sa pop kraljicom Madonom, posle nje četrnaest godina je bio u braku sa glumicom Robin Rajt, sa kojom ima kćerku Dilan Frensis i sina Hupera. Posle razvoda, dovodili su ga u vezu sa mnogim damama, a jedna od njih je bila i Skarlet Johanson sa kojom je bio u višemesečnoj vezi. S druge strane, zanosna Južnoafrikanka je na početku karijere imala nekoliko veza. Devet godina bila je u romansi sa irskim glumcem Stjuartom Tausendom od kog se rastala 2010, posle čega nije imala ozbiljniju emotivnu vezu. Izgleda da je nova godina donela promene u njen intimni život i njen odnos sa starijim kolegom postaje sve ozbiljniji.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin