Kaliopi: Gostuje u narednoj epizodi "X Faktora"

Kaliopi: Gostuje u narednoj epizodi "X Faktora"

Autor: | 14/02/2014

0

Šesta uživo emisija popularnog šou programa "X Faktor" uveliko se priprema, naporne probe nastupa su u toku, a kako saznajemo specijalno iznenađenje čeka nas i u revijalnom delu emisije. Ovog utorka gost revijalnog programa biće popularna makedonska pevačica Kaliopi. Ova pevačica raskošnog glasa sa zadovoljstvom je prihvatila poziv produkcije X Faktora:
- X Faktor je najveći svetski šou koji hara ovom planetom. Biti il ne biti, adrenalin, moderna drama, koju ni sam Šekspir ne bi bolje iscenirao. Za mene je velika sreća biti gost X Faktora - rekla je Kaliopi koja će za gledaoce ove emisije pripremiti nezaboravan muzički ugođaj.
Inače, na društvenim mrežama danima se prati zdravstveno stanje finalista ovog šou programa, a da se kandidati uspešno oporavljaju od prehlade potvrđuju i njihovi mentori. Tako je Kristina Kovač na svom zvaničnom Fejsbuk profilu napisala:
- Sa "Doktorima" u oporavku, počela probe. Uželela sam se kreativnosti, spremamo super vokalni aranžman. Red, rad i disciplina!
Izleda da se kod Kristine zna ko je glavni, a da li će "Doktori" i ostali finalisti opravdati očekivanja sudija "X Faktora" i publike ostaje da vidimo u novoj epizodi koja je na program u utorak (21h) na TV Pink.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: kaliopi x faktor