Rasel Brend: Poveo devojku na romantično putovanje za Dan zaljubljenih

Rasel Brend: Poveo devojku na romantično putovanje za Dan zaljubljenih

Autor: | 14/02/2014

0

Rasel Brend proslaviće Dan zaljubljenih sa svojom devojkom Džemimom Kan, a tom prilikom organizovao je romantično putovanje brodom. Tridesetosmogodišnji komičar organizovao je za svoju dragu privatnu vožnju trajektom na reci Mersi na severozapadu Engleske u ponoć, nakon što završi sa nastupom u Liverpulu.
- Džemima je prisustvovala na nekoliko Raselovih nastupa, ali uglavnom u okolini Londona. Nije često putovala na sever. Ali, večeras će biti drugačije pošto je ovo njihov prvi Dan zaljubljenih koji će provesti kao par, pa nisu želeli da ga provedu odvojeno - otkrio je prijatelj para za "Daily Star".
Bivši suprug pevačice Kejti Peri isplanirao je i romantičnu večeru uz sveće na brodu, nakon čega će uživati u pogledu na grad sa tornja Sent Džona u tom gradu.
- Toranj je visok preko 150 metara i pogled na grad noću je predivan. Trenutno se koristi kao radio stanica, pa Rasel planira da iskoristi svoje veze sa di-džejevima kako bi obezbedio prostor za privatne trenutke - dodaje izvor.
Rasel, koji je sa Kejti bio u braku od 2010 do 2012. godine, na ovaj način želi da pokaže svojoj novoj devojci koliko ume da bude romantičan.
- Šta god da isplanira, možete se kladiti da će to biti nezaboravna noć za nju. On nikad ništa ne radi polovično. Želi da joj pokaže koliko je romantičan i da ima ozbiljne planove sa njom.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin