Stanija Dobrojević: Udajem se sledeće godine

Stanija Dobrojević: Udajem se sledeće godine

Autor: | 16/02/2014

0


Odluka da stane na ludi kamen polako sazreva u glavi starlete Stanije Dobrojević, koja je nedavno obnovila ljubav sa manekenom Filipom Panajotovićem.

Ona je za alo otkrila da će se udati naredne godine i da je na ovogodišnjem sajmu venčanja pronašla savršenu venčanicu za sebe.

- Meni je ovo prvi put da oblačim baš venčanicu i mogu reći da se osećam odlično, možda zbog toga što mi dobro ide u ljubavi. Osećam se kao Pepeljuga - uz osmeh je rekla Stanija, koju smo na Dan zaljubljenih, zatekli kako uživa probajući venčanice.

Dok je birala onu pravu i sve vreme se ogledala uz širok osmeh, nismo mogli da je ne pitamo da li to sluti na novi epilog u ljubavi.

- Šalu na stranu, mislim da je svakoj ženi san da obuče savršenu venčanicu. Meni se ova baš dopala, toliko mi prija da mislim da ću se udati sledeće godine, čak su se i moji bližnji oduševili kada su me videli i rekli su mi da moram što pre da se udam - otkriva starleta, kojoj se očigledno dopao taj predlog porodice i prijatelja.

Stanija je poput prave mlade bila uzbuđena dok je birala koja joj od venčanica najbolje stoji i u skladu sa onom kojom se oduševila izabrala je kakvu frizuru i šminku želi, kao da će istog trenutka stati pred oltar.

Njenim izgledom oduševili su se i gosti revije na kojoj je sinoć proštetala u ulozi mlade, pa su joj svi poželeli da što pre stane na ludi kamen. Sudeći po njenom oduševljenju, svadbena zvona su uveliko počela da zvone u njenom domu i otkucavaju poslednje mesece devojačkog života.

Izvor: Alo
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin