Doris Dragović: Prezadovoljna koncertom u Beogradu

Doris Dragović: Prezadovoljna koncertom u Beogradu

Autor: | 18/02/2014

0


Hrvatska pop zvezda Doris Dragović zadovoljna je otišla iz Beograda, gde je u Kombank areni na Dan zaljubljenih održala koncert posle gotovo dvadeset pet godina. Bez obzira na negativne reakcije kojima su je neki mediji pratili poslednjih nedelja, pevačica je veoma srećna zbog nastupa na koji su njeni obožavaoci dugo čekali i koji je dugo i temeljno pripremala.
- To je bilo nešto pre, predivno. Jedno prelepo iskustvo, divan susret sa ljudima koji su direktno u srce slali i gađali ljubavlju moje srce. Bilo je to veče koje se pamti celog života – rekla je Doris, otkrivši da je negativna medijska kampanja nije ni dotakla, bez obzira na činjenicu da su se mnogi više bavili brojem publike nego odličnim nastupom i emotivnom atmosferom koje je priredila svojim fanovima.
- Nemam potrebu da to objašnjavam. Živim tako da se ne osvrćem na bilo šta ružno. Zlo nije ni brojnije, ni jače, samo je bučnije. Čini mi se da uvek isti donose poruke besa naspram nečijeg uspeha – kaže pevačica i dodaje da je dobila veliku podršku od svojih koleginica Lepe Brene, Vesne Zmijanac, Severine, Jelene Rozge.
Doris Dragović uskoro će se ponovo pokloniti publici u Srbiji, jer je 8. marta očekuje i koncert u Novom Sadu.

Piše: Snežana Ilić, Life Content
Foto: Hello!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin