Dženifer Aniston: Bez verenika proslavila 45. rođendan

Dženifer Aniston: Bez verenika proslavila 45. rođendan

Autor: | 18/02/2014

0


Dženifer Aniston pre nekoliko dana je proslavila je 45. rođendan. Izjavila je da na neki način ipak nije uspela u životu, s obzirom na to da se do sada nije ostvarila kao žena i majka.

Slavlje je bilo u najužem krugu ljudi. Večeri koju je organizovala prisustvovali su Kortni Koks, Tobi Megvajer, Dženifer Majer i glumičin frizer, ali ne i njen verenik. Džastin Teru je u to vreme bio u Njujorku, gde snima film.

- Izgleda da smo preko 45 godina u dubokom sr**u - rekla je Anistonova.

A kako se Džastin nije pojavio na njenom rođendanu, mediji nagađaju da im je veza u krizi.

Anistonova se u prošlosti zabavljala sa muzičarem Adamom Duricom, glumcem Polom Radom, a bila je i verena za glumca Tejta Donovana.

Njena veza sa jednim od najseksepilnijih glumaca na svetu, Bredom Pitom, često je bila glavna meta pisanja svih tabloida. Venčali su se 29. jula 2000. godine, na raskošnom imanju u Malibuu. Međutim, Pit je na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit", upoznao fatalnu Anđelinu Džoli, ljubav i strast planuli su tokom seta, što je dovelo do toga da su se 7. januara 2005. Bred i Dženifer rastali. Dženifer je zvanično podnela zahtev za razvod braka 25. marta, a definitivno su razvedeni 2. oktobra iste godine.

Mediji su pisali o tome kako je do razvoda došlo zato što Anistonova nije želela da ima decu, već joj je bila važnija karijera. U intervjuu za magazin "Vanity Fair", avgusta 2005, Dženifer je odbacila ove optužbe:
- Nikada u svom životu nisam izjavila da ne želim da imam decu... Oduvek sam želela decu, i nikada ih se ne bih odrekla zbog karijere.

Dženifer je kasnije otkrila da je smrt njenog dugogodišnjeg terapeuta, koji joj je pomogao da lakše prebrodi razvod od Breda Pita, za nju bila pogubna. Sumirajući svoju vezu sa Pitom, Anistonova je rekla da je ova ljubav, zbog koje se nimalo ne kaje, predstavljala "sedam ispunjenih godina koje su proveli zajedno" i da je to bila "lepa, komplikovana veza".

Kada su se razveli, Dženifer se zabavljala sa Vinsom Vonom, sa kojim je snimala film "Raskid". U avgustu 2006. godine, ona je porekla tračeve da su njih dvoje vereni, a u oktobru magazin "US Weekly" potvrdio je njihov razlaz.

- Džen živi u ludom, ludom svetu prepunom novinara i štampe. To jednostavno nije Vinsov svet.

Mnogi tvrde da je Dženifer nikada nije oporavila od gubitka Breda Pita. On sada ima decu sa Anđelinom, njihovu biološku i usvojenu, njegove uloge su veoma zapažene, dok Dženifer i dalje ostaje zapamćena pre svega po ulozi u "Prijateljima", nema verenika, muža ni dečka, a nažalost ni decu.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin