Merjem Uzerli: U strahu od bivšeg verenika

Merjem Uzerli: U strahu od bivšeg verenika

Autor: | 18/02/2014

0

Džan Ateš tvrdi da mu Merjem Uzerli ne da da vidi ćerku Laru. Iako je prošle godine govorio da ne želi ni da čuje za devojčicu, predomislio se i na sudu će tražiti potpuno starateljstvo

Iznenadio se kad je na društvenoj mreži saznao da malena nosi majčino prezime. Izgleda da će o tome ipak odlučiti sud, kažu advokati Džana Ateša (46), turskog biznismena.

Džan se naljutio na bivšu verenicu Merjem Uzerli (31) jer ga nije ni pitala za mišljenje kad je u krištenicu upisivala detetovo prezime.

- Svestan je grešaka iz prošlosti, ali želi da prizna ćerku i da se brine o njoj - rekli su Atešovi advokati. Najavili su sudsku borbu za starateljstvo nad devojčicom. Merjem, koja se proslavila kao stroga sultanija Hurem u hit seriji “Sulejman Veličanstveni”, nije htela da Džan bude s njom na porođaju.

Bivšem partneru, koji ju je ostavio čim je saznao da je trudna, navodno brani da viđa Laru jer se boji da će je opet napustiti i povrediti. Ne sviđa joj se ni što Ateš stalno menja devojke.

- Ne želim da dete svaki put kad bude s ocem vidi neku drugu ženu - požalila se Merjem prijateljima.

Uzerli s ćerkom trenutno živi u Berlinu, a Ateš je u Istanbulu. Hurem s bebom pomažu roditelji, prijatelji, sestre i brat, a odmah posle porođaja posetila ju je i Selma Ergec (35), sultanija Hatidže iz “Sulejmana”, koja takođe živi u Nemačkoj.
Majčinstvo ju je promenilo nabolje

- Vuk dlaku menja, ali ćud nikad. Svi se sećamo šta je govorio pre nekoliko meseci. S Merjem nije imao ozbiljne namere, a dete mu nije bilo ni na kraj pameti jer se u prethodnoj vezi ostvario kao otac. Sad je kasno za kajanje - kažu glumičini prijatelji. Iako su i dalje na ratnoj nozi, Merjem na društvenoj mreži još ima fotke s Džanom.

- Ne mogu izbrisati prošlost, ali mogu paziti da ne pravim iste greške u budućnosti. Majčinstvo me je promenilo nabolje - zaključila je Uzerli.

Izvor: 24sata.hr

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Merjem Uzerli