Stanija Dobrojević: Ludi provod na Kopaoniku

Stanija Dobrojević: Ludi provod na Kopaoniku

Autor: | 19/02/2014

0

Poznata srpska starleta Stanija Dobrojević vratila se krajem protekle nedelje sa zimovanja na Kopaoniku, koje će, kako sama kaže, dugo pamtiti, naročito ako se uzmu u obzir avanture koje je doživela na najpoznatijoj srpskoj planini, gde se pored skijanja oprobala i u vožnji boba po šinama, motornih sanki, ali i snežnog tabača:

- Skijališta Srbije me svaki put iznova iznenade! Nisam prvi put na Kopaoniku, ali do sada nisam uživala u vožnjama koje su mi podigle adrenalin do maksimuma. Od tabača snega, preko fenomenalnog boba na šinama do zip lajna i spuštanja niz planinu na sajli, koje je bilo vrhunac! Ništa manje zanimljivi nisu bili spust na gumi i vožnja motornim sankama, a kada se sve sabere i oduzme, otkrila sam jednu totalno novu dimeziju Kopaonika koja me je ostavila bez teksta - kaže Stanija koje je na zimovanju bila u društvu brata Sanija i nekoliko prijatelja.

sin6_Snapseed

Dobrojevićeva je bila smeštena u hotelu Grand, u čijem SPA centru se redovno relaksirala nakon napornog dana na skijama. Inače, proteklu nedelju u MK Mauntin Rizortu proveli su i Čedomir Jovanović sa porodicom, glumačka ekipa iz filma „Montevideo“, ali i brojne druge poznate ličnosti iz javnog i kulturnog života Srbije i regiona.

stsanskij2

st22

stan2

stan33

stanbob2

stangu2

stanija2

staNov2

stansneg1

stanzaj

stanzip2

stanzip22

stanzip32

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin