Mateja Kežman: Propustio sinov rođendan

Mateja Kežman: Propustio sinov rođendan

Autor: | 20/02/2014

0

Bivši fudbaler Mateja Kežman nije se pojavio na sedmom rođendanu svog sina Jakova, kog ima iz braka sa Emilijom, već mu je isti čestitao kroz telefonski razgovor.
- Kežman zna da je na rođendanu svog deteta dobrodošao, kao i to da mu Emilija nikad nije branila da viđa Lazara, Aleksandru i Jakova. Ona je za to da ih treba posećivati i posvetiti im što više pažnje. Dečakov rođendan je organizovala u jednoj dečjoj igraonici i Mateja je to znao, ali nije došao. Pozvao je telefonom Jakova da mu čestita - otkriva izvor i dodaje da je dečak bio tužan što njegov tata nije bio s njim.
- Mališana je rastužilo to što su svi njegovi drugari i rođaci bili, samo mu otac nije došao. Međutim, u igri s društvom brzo ga je prošlo.
Prijatelji bivšeg fudbalera pričaju da on, otkako je počeo da živi s Marijom Perković, s kojom je pre osam meseci dobio sina Filimona, ima manje vremena da posećuje decu.
- Mateja ih slabije viđa, ali to ne znači da ih manje voli. U poslednje vreme ima mnogo obaveza i jedva sve postiže. On i Emilija se ne viđaju, komuniciraju samo telefonom.
Ova saznanja potvrdila je za Kurir i Emilija:
- Proslavili smo rođendan u jednoj igraonici, gde smo se sastali s dragim osobama, ali Mateja nije bio, samo je čestitao telefonom. Stvarno ne bih pričala o njemu.
Inače, bračni par Kežman još je u brakorazvodnoj parnici i oboje žele da se agonija što pre okonča.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još