Lijam Nison: U emotivnom intervjuu progovorio o tragičnom gubitku supruge

Lijam Nison: U emotivnom intervjuu progovorio o tragičnom gubitku supruge

Autor: | 21/02/2014

0

Poznati glumac Lijam Nison otvoreno je progovorio o tragičnoj nesreći u kojoj je život izgubila njegova supruga Nataša Ričardson. Glumica, poznata i kao kćerka filmske legende Vanese Redgrejv, pre pet godina doživela je nesreću na skijanju zbog koje je završila u komi iz koje se nikada nije probudila. U emotivnom intervjuu koji treba da bude emitovan u nedelju, 61-godišnji Nison ispričao je kako su mu, kada je stigao u bolnicu, lekari rekli da je Natašin mozak mrtav.
- Bila je na aparatima... Ušao sam da joj kažem da je volim i rekao sam: "Dušo, nećeš se vratiti, udarila si glavu." Ona i ja smo imali pakt, ako neko od nas završi u vegetativnom stanju, da ćemo se isključiti sa aparata. To je bila moja prva misao - ispričao je sa suzama u očima.
Lijam je otkrio da čak i danas ponekad očekuje da će se njegova supruga pojaviti na vratima.
- Njena smrt mi nikada nije delovala stvarno. I dalje je tako. Desi se da u našem stanu u Njujorku čujem vrata kako se otvaraju i da i dalje mislim da ću da čujem nju - rekao je on, te dodao da Nataša i dalje živi kroz tri osobe kojima je spasila život.
- Donirao sam tri njena organa, tako da ona trenutno održava život za troje ljudi. Njeno srce, njeni bubrezi i njena jetra. To je sjajno i mislim da bi bila veoma zadovoljna time.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti