Daniel Kajmakoski: Težak put do finala "X Faktora"

Daniel Kajmakoski: Težak put do finala "X Faktora"

Autor: | 22/02/2014

0


Jedan od najpopularnijih finalista muzičkog takmičenja X Faktor Daniel Kajmakoski, prisetio se svog dolaska na audiciju za popularni šou i otkrio da je njegova mama morala da pozajmi 200 evra kako bi imao za put do Beograda.

Makedonac koji je za kratko vreme osvojio srca publike, otkrio je da mu je majka pomogla da iz Beča dođe na audiciju za X Factor koja se održavala u Beogradu:
- Drug me je prijavio na audiciju u Makedoniji, ali nisam dobio nikakve povuratne informacije od organizatora. Pitao sam ih da li mogu da dođem u drugi grad, što su mi omogućili, rekavši mi da se sutradan pojavim u Beogradu! Rekao sam majci: “Ovo je nenormalno, ne znam gde ću da spavam, nemam pare, ne mogu u hotel” - rekao je Daniel i dodao:
- Nisam imao ni dinar u džepu, moja majka je morala da pozajmi poslednjih 200 evra od komšinice da bih mogao da krenem na putu. Sećam se majčinih reči: “Sine, vidiš da je život težak, gledaj samo da se isplate sve ove muke i daj sve od sebe. Verujemo od tebe”. To nikad neću zaboraviti i jednostavno sam krenuo sa tom pozitivnom energijom - naglasio je Daniel i otkrio da tokom puta za Beograd nije mogao da spava i da nije verovao da će proći audiciju.

Daniel je prosle prolaska u finale najpopularnijeg muzičkog šoua dao otkaz u građevinskoj firmi u Austriji kako bi mogao potpuno da se posveti svojoj muzičkoj karijeri i takmičenju.

Izvor: Alo
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin