Dejan Pantelić: Povratak na male ekrane nakon borbe sa opakom bolešću

Dejan Pantelić: Povratak na male ekrane nakon borbe sa opakom bolešću

Autor: | 23/02/2014

0

Poznati voditelj Dejan Pantelić dve godine je odsustvovao sa malih ekrana zbog zdravstvenih problema. Njegova dirljiva priča nikoga nije ostavila ravnodušnim, a on se svojski trudi da bar ličnim iskustvom i podrškom pomogne ljudima koji se nose s tom opakom bolešću. Popularni Deki ushićeno otkriva i da ga od marta očekuje novi angažman na Radio Indexu, ali i kako polako sprema novi projekat na RTS-u, svojoj matičnoj kući. Dejan je u intervjuu za magazin Story otkrio da se sada dobro oseća.
- Dobro, sve je u redu. Malo sam proredio susrete sa doktorima jer sada odlazim na kontrole na svaka tri meseca. Ali, nema opuštanja i o svemu još maksimalno vodim računa. Svakodnevno slušam svoj organizam, a koristim nešto i od alternativne medicine i ne bežim od toga. Kada sam završio lečenje kod profesorke Basare, upitao sam je: Šta sada da radim i kako da se hranim? a ona mi je odgovorila kako svaki čovek mora da sluša svoj organizam i jede ono što mu prija. Mislim da ni u čemu ne treba biti ekstreman i prelaziti s jedne vrste ishrane na drugu. Ali, čuo sam priču Isidore Bjelice, pročitao njenu knjigu i poštujem to što je uradila jer definitivno sluša svoj organizam i smatra da je to za nju najbolje. Uvažavam i to što je Maja Volk totalni vegan jer je odlučila da tako treba da uradi i odlično se oseća. Nedavno sam na internetu video fotografiju jedne gospođe koja je vegan, ušla je u sedmu deceniju, a izgleda kao spejs šatl. (Smeh) Svako od nas treba da osluškuje sebe - kaže voditelj i otkriva da planira da se vrati na male ekrane.
- Naravno, jer je televizija moj primarni posao, a radio nešto što mi daje neku novu energiju. Prošlo je više od godinu i po dana kako se nisam pojavljivao i uželeo sam se posla. Na moje i opšte zadovoljstvo mojih kolega, pripremamo nešto novo, projekat na kome će raditi velika ekipa, a imamo želju da vratimo neke stare vrednosti na RTS. Svi mi koji smo ostali tamo da radimo, bez obzira na razne situacije i odlazak Aleksandra Tijanića, po meni jednog velikog čoveka, stvarno se trudimo da budemo najbolji i najgledaniji. Ono što je bitno jeste to da imam veliku podršku kolega i ovim putem im zahvaljujem jer mi i dalje pomažu da se vratim na mali ekran i radim ono što najbolje znam.

Izvor: Story

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još