Novak Đoković: Druženje sa ekipom filma "Montevideo, vidimo se"

Novak Đoković: Druženje sa ekipom filma "Montevideo, vidimo se"

Autor: | 23/02/2014

0

Prilikom nedavnog boravka u Beogradu, naš najbolji teniser Novak Đoković iskoristio je priliku da sa verenicom Jelenom Ristić i najmlađim bratom Đorđem ode u bioskop i pogleda film "Montevideo, vidimo se". Odlučio je da završnu priču sage o našim fudbalerima iz 1930. godine odgleda u bioskopu "Fontana" na Novom Beogradu, a po završetku filma otkrio je da mu se priča veoma dopala.
- Oduševilo me je to što se u filmu šalje jaka poruka zajedništva, ferpleja i pravih životnih vrednosti. Hvala vam za ovo iskustvo danas, ovaj film predstavlja Srbiju u vrlo lepom svetlu - rekao je Đoković po završetku projekcije.
Sa njim su film gledali i sam autor Dragan Bjelogrlić, ali i glumci kojima su pripale glavne uloge: Miloš Biković, Aleksandar Radojičić, Andrija Kuzmanović, Ivan Zekić i Nenad Heraković. Kada se završila projekcija, svi su ostali zajedno na piću, a naš teniski as imao je priliku da čuje neke od zanimljivosti sa snimanja "Montevideo, vidimo se". Kao uspomenu na ovo lepo veče, Novak je od ekipe filma dobio repliku fudbalskog dresa naše reprezentacije iz 1930. godine.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti