Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović: Otkriven razlog raskida dvogodišnje romanse

Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović: Otkriven razlog raskida dvogodišnje romanse

Autor: | 24/02/2014

0


Nataša Bekvalac ostavila je Vladu Vuksanovića jer je on hteo da joj se useli u stan. Narodski rečeno, planirao je da se priženi, što se pevačici nimalo nije svidelo. Posle nedavnog raskida, krenule su spekulacije o tome šta je dovelo do ponovnog razlaza i da li će se pomiriti. Kako Kurir saznaje, ovo je ipak definitivni kraj njihove romanse. Ona se vratila staroj ljubavi Ljubi Jovanoviću, a luksuzni stan na Dedinju, u koji se uselila početkom februara, sad je njena oaza mira i uživanja.

- Nataša se još nije bila pošteno ni raspakovala u novom stanu, a Vlada je počeo da potencira da počnu zajednički život. Nataši je prekipelo. Svaki dinar koji je zaradila u poslednje dve godine ulagala je u tu nekretninu, u otplatu kredita, ali i u luksuzno opremanje. Iako su u to vreme bili zajedno, Vlada nije uložio ama baš ništa, a onda je poželeo da se useli kod nje. Ta njegova ideja da se preseli na Dedinje Natašu je dovela do ludila! - priča izvor blizak bivšem paru i dodaje:
- Šokirana Vladinim nonšalantnim predlogom da prisvoji njen krov nad glavom, momentalno mu je rekla zbogom, i to zauvek! A kako već i vrapci na grani znaju koliko je nestrpljivo čekala da se useli u svoj bajkoviti dom, nije dozvolila da joj raskid pokvari raspoloženje.

Inače, Natašini prijatelji kažu da su je Vladina ljubomora i uhođenje dovodili do ludila. Sad bi Ljuba trebalo da uči na greškama prethodnika.

Pre nekoliko dana novinar Kurira prisustvovao je jednoj krajnje zanimljivoj situaciji. Nata je sa saradnicima posetila jedan kafić i tom prilikom, automobil je ostavila na ulici ispred lokala. Pola sata kasnije, videvši njena kola, Vuksanović je došao u lokal i seo pored vrata kako bi pevačica morala da prođe tik pored njega kad krene kući. Međutim, Nata je zamolila konobara da joj otključa izlog, tačnije pomoćna staklena vrata i nonšalantno je izašla.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin