Miranda Ker: Slavna manekenka snimila svoj prvi singl

Miranda Ker: Slavna manekenka snimila svoj prvi singl

Autor: | 24/02/2014

0

Miranda Ker uskoro će objaviti svoj prvi singl. Tridesetogodišnja manekenka udružila je snage sa australijskim pevačem Bobijem Foksom i snimila duet, obradu pesme "You're The Boss", koju su originalno izveli Elvis Prisli i En-Margret. Ipak, ona je istakla da to ne znači da će promeniti svoju karijeru.
- Ona ne planira da započne pevačku karijeru, ona samo voli muziku i misli da bi to bilo zabavno - otkrio je prijatelj supermodela, koja ima trogodišnjeg sina Flina sa bivšim suprugom Orlandom Blumom, što je ona kasnije i potvrdila na Tviteru.
- Obično samo pevam pod tušem, ali me je Bobi nagovorio da snimim duet sa njim. Ne planiram promenu karijere, samo se malo zabavljam.
Bobi, koji je zvezda na Brodveju, i Miranda možda deluju kao neobičan spoj, ali oni ističu da su uživali u saradnji i da su pesmu snimili za samo jedno veče u studiju na Novom Zelandu. Pesma će biti objavljena 14. marta.
Ovo nije prvi put da je Miranda pokazala svoje glasovne sposobnosti. Ona je zapevala u jednoj japanskoj reklami 2012. godine.

Autor: Life Content

Foto: Twitter

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još