Maja Žeželj: Napustila RTS

Maja Žeželj: Napustila RTS

Autor: | 24/02/2014

0

Voditeljka "Dnevnika" na Javnom servisu, i jedno od zaštitnih lica RTS Maja Žeželj, napustila je ovu medijsku kuću. Ona počinje da radi na TV kanalu N1. N1 je dvadesetčetvoročasovni informativni kanal koji počinje sa emitovanjem programa na proleće. Biće emitovan u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.
- Prelazak na N1 novi je profesionalni izazov i sasvim logičan korak u mojoj karijeri, iako mi je žao što se, nakon osam godina, rastajem sa kolegama koji su sjajni profesionalaci. Sigurna sam da ću biti deo ekipe koja će napraviti značajan korak u postavljanju novih standarda u informativnom programu - izjavila je Maja Žeželj.
N1 je potpisao partnerski sporazum sa Turner Broadcasting System Europe Limited, matičnom kompanijom CNN International-a, što ga čini ekskluzivnim partnerom CNN-a u regionu a emitovaće program iz tri produkcijska centra u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu.
- Veoma nam je drago što se Maja Žeželj pridružuje mreži N1 kao prezenter vesti u programu za Srbiju. Njeno iskustvo, kredibilitet i permanentna orijentacija ka informativnim sadržajima, biće značajni za našu televiziju i buduće gledaoce - izjavio je Brent Sadler, generalni direktor N1 kanala.
Pored Maje, za ovaj TV kanal još ranije je ugovor potpisao i Jugoslav Ćosić, kao i jedan od najpoznatijih novinara i prezentera u Hrvatskoj Zoran Šprajc.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin