Robin Tik i Pola Paton: Razvod nakon osam godina braka

Robin Tik i Pola Paton: Razvod nakon osam godina braka

Autor: | 25/02/2014

0

Robin Tik i Pola Paton stavili su tačku na svoj brak. Pevač hita "Blurred Lines" i lepa glumica potvrdili su da se razvode nakon osam godina zajedničkog života.
- Zauvek ćemo voleti jedno drugo i ostaćemo najbolji prijatelji, međutim doneli smo zajedničku odluku da se rastanemo - naveo je par u saopštenju.
Tridesetšestogodišnji Robin i dve godine starija Pola upoznali su se kao tinejdžeri, a venčali su se 2005. godine. Pre tri godine dobili su sina Džulijana. Vesti o raskidu pojavile su se nedugo nakon što su se u medijima pojavile spekulacije o prevari. Naime, Robin je viđen kako zavodljivo pleše sa misterioznom devojkom u jednom klubu u Parizu, nakon koncerta koji je tamo održao u januaru. To nije bio prvi put da se on našao na meti sličnih optužbi, pošto je u septembru prošle godine jedna žena, Lana Skolaro, tvrdila da ju je pevač strasno poljubio na žurki u Njujorku i ponudio joj da provede veče sa njim. On je negirao sve optužbe, a njegova supruga je u jednom intervjuu priznala da se suočavaju sa problemima, ali da su ostali verni jedno drugom.
- Zabavljamo se, ali kao i svaki par imamo uspone i padove. Ništa nije savršeno, ali mi smo srećni. On je moj najbolji prijatelj - istakla je ona.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin