Džulija Roberts: Polusestra slavne glumice kremirana u tajnosti

Džulija Roberts: Polusestra slavne glumice kremirana u tajnosti

Autor: | 25/02/2014

0

Polusestra Džulije Roberts, Nensi Mouts, pronađena je 13. februara mrtva u stanu u Los Anđelesu, na podu kupatila. Prema informacijama, 37-godišnja Nensi preminula je usled predoziranja lekovima, a kremirana je juče u krugu najbliže familije.

Telo pokojne Nensi pronašao je na podu kupatila njen verenik Džon Dilbek zajedno sa oproštajnim pismom, u kome je stajalo da za svoju smrt krivi poznatu glumicu i polusestru Džuliju Roberts.

- Džon je saznao da je telo njegove verenice kremirano, a da njega niko nije obavestio o tome - rekao je izvor i dodao da je Dilbek bio primoran da angažuje advokata zbog ostavinske rasprave koja treba da se održi početkom marta.

- To je tako tužno, jer postoje neke naznake da Dilbek nema prava na imovinu svoje pokojne verenice, zbog toga je morao da angažuje advokate kako bi video da li je i on jedan od naslednika imovine - kaže izvor blizak Džonu.

Džon pokušava da nastavi sa svojim životom, ali se jako teško miri sa činjenicom da njegove verenice sa kojom je ovog leta planirao i da se venča u Los Anđelesu, više nema.

Izvor: Svet Plus

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin