Marija Šerifović: Ne želim ponovo da budem deo ljubavnog trougla

Marija Šerifović: Ne želim ponovo da budem deo ljubavnog trougla

27/02/2014

0

Marija Šerifović juče je održala promociju autobiografije "Ispovest", u kojoj je otkrila niz pikanterija o kojima nije govorila u istoimenom dokumentarcu. Pevačica je opisala težak period kroz koji je prolazila nakon raskida s izvesnom Karmen, koja je bila udata i koju je upoznala 2008. u Crnoj Gori. Njih dve su u vezi bile skoro tri godine. Iako su se mnogo volele, Marija nije želela da zbog nje njena ljubavnica izgubi porodicu.
- Znale smo satima da vodimo ljubav u hotelskoj sobi. Nekad nismo izlazile po ceo dan, samo bi jedna od nas skoknula po hranu i piće... Rekla mi je da me voli, ali ja sam odlučila da raskinemo. Nije smela da ostavi muža i maloletno dete, a ako bi nastavila da se viđa sa mnom, to bi sigurno uradila. Bilo mi je krivo, ali sam se složila s Karmen. Nisam želela da rasturam porodicu jer je ona svetinja. Tad nisam razmišljala o posledicama, ali nikad više nisam i neću ni u buduće sebi dozvoliti da budem s osobom koja je u braku. Ne želim da učestvujem u još jednom ljubavnom trouglu - napisala je, između ostalog, Marija:
- Posle raskida s Karmen postala sam emotivni invalid. Bila sam nesposobna da budem u bilo kojoj vezi, prazna, istrošena, izduvana kao balon. Dva ili tri meseca zaista nisam bila sposobna da se viđam s ljudima.
Nije ni slutila da će naići osoba s kojom će preboleti staru ljubav.
- Nisam mogla da verujem da ću se ubrzo upoznati s jednom devojkom za koju mislim da je potpuno drugačija od svega što sam iskusila u svom dosadašnjem ljubavnom životu. Zaljubila sam se kao nikad do sad, nekako normalno, bez trzavica i ludila, bez prekomerne strasti i posesivnosti, ali neću o tome da govorim. Plašim se da ne ureknem... Prošle su skoro dve godine, a mi se nikad, čak ni oko najmanje sitnice, nismo posvađale.
Pevačica je odlučila da nakon knjige i objavljivanja novog albuma, za koji kaže da će biti najbolji do sada, rodi sina Luku.
- Kad budem završila promovisanje projekta "Ispovest", zasnovaću porodicu. Želim da budem stabilna i slobodna što se tiče vremena, da mogu u potpunosti da se posvetim detetu. Otići ću u banku sperme, izabrati dobrog oca, ako je moguće nekog Španca, intelektualca sa sklonošću za muziku - rekla je Marija.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još