Mark Entoni: Finansijske nesuglasice sa bivšom suprugom

Mark Entoni: Finansijske nesuglasice sa bivšom suprugom

Autor: | 28/02/2014

0

Mark Entoni, pevač i bivši suprug Dženifer Lopez, odbio je da poveća iznos alimentacije za svoja dva sina koja je u dvogodišnjem braku dobio sa prvom suprugom.

Mark je do sada mesečno za alimentaciju izdvajao 12.772 dolara i 15.183 dolara za izdržavanje dečaka i bivšu suprugu Dajanaru Tores. S obzirom na to da se nekadašnja mis Univerzuma žalila da joj je ta svota isuviše mala i da ne može više da živi na rubu egzistencije, tražila je da se mesečni iznos alimentacije poveća na 111.520 dolara. Ona je odlučila da "izmuze" Marka, koji mesečno zarađuje čak 1,2 miliona dolara, jer je i sama bila ubeđena da na godišnjem nivou on ima mnogo veću zaradu od one koju je prijavio pre utvrđivanja visine alimentacije koje je obavezan da plaća svojim maloletnim sinovima.

Entoni je tokom razvoda rekao da njegova imovina vredi 267.949 dolara, ali Dajanara je ipak bila u pravu, jer je pevač "težak" zapravo 20,5 miliona dolara u gotovini.

Po rečima misice, oni žive "na prosjačkom štapu" i zbog toga je sa decom morala da izađe iz kuće za koju nije mogla da plati režije a sada se "gužva" u stančiću od 115 kvadrata. Na ove žalbe Entoni je reagovao veoma burno i izričito odbio da menja svoje mesečne rashode, kada je prva supruga u pitanju.

- Dajem joj 27.956 dolara mesečno. Ako s tim ne može da preživi, žao mi je. U tom slučaju bih joj preporučio da angažuje finansijskog savetnika jer očito ne zna da raspolaže s novcem - rekao je Mark i dodao da on želi da plaća alimentaciju svojim sinovima ali da ne želi da izdržava bivšu ženu.

Dajanaru je pre svega pogodilo to što je u toku razvoda pevač dostavljao papire u kojima se navodi da je na rubu bankrota i siromaštva a svojoj tadašnjoj verenici, Dženifer Lopez, kupio je prsten u vrednosti od 3,9 miliona dolara.

Izvor: Blic

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: mark entoni