Klaudija Šifer: Nepristojna ponuda od arapskog princa vredna milion funti

Klaudija Šifer: Nepristojna ponuda od arapskog princa vredna milion funti

Autor: | 28/02/2014

0

Klaudija Šifer ispričala je da je jednom prilikom dobila nepristojnu ponudu od arapskog princa, koju je odlučila da odbije. Tokom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji, voditelj je upitao nemačkog supermodela da li je imala nekih neobičnih zahteva dok je bila na vrhuncu popularnosti devedesetih godina, na šta je ona odgovorila:
- Imala sam mnogo čudnih zahteva, ali je najčudniji bio onaj koji sam dobila od jednog arapskog princa. On me je pitao da li može da me angažuje za večeru, za šta bi mi platio milion funti. Ja sam odbila, ali neki drugi supermodeli su pristali - ispričala je ona, ali je odbila da otkrije o kojem se princu radi.
Klaudija, koja je udata za filmskog režisera Metjua Vona, ispričala je i da je bila "luzer" u školi.
- Svi su me zvali "patka" jer je moja zadnjica nekako isturena i nekako sam čudno hodala jer su moje noge pomalo smešne, i bila sam veoma visoka. Nisam imala prijatelja.
Iako se do sada navikla da je fotografišu za magazine i da pozira u donjem vešu za brojne reklamne kampanje, Klaudija tvrdi da je ona stidljiva osoba.
- Stidljiva sam kada sam u društvu mnogo ljudi. U redu je kada sam "jedan na jedan" ili recimo četvoro ljudi. Ja sam vrlo, vrlo stidljiva osoba. Kada stavim šminku, onda pomislim da to mogu da podnesem.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: klaudija šifer

Najnovije vesti