Lea Mišel: Otkrila da je planirala da zasnuje porodicu sa tragično preminulim Korijem Montitom

Lea Mišel: Otkrila da je planirala da zasnuje porodicu sa tragično preminulim Korijem Montitom

Autor: | 28/02/2014

0

Lea Mišel otvoreno je progovorila o gubitku dečka Korija Montita, koji je iznenada preminuo prošle godine od posledica predoziranja. Glumica i pevačica je priznala da su ona i Kori, koji su zajedno glumili u seriji "Glee", planirali da zasnuju porodicu.
- Razgovarali smo o mnogo čemu. Razgovarali smo o deci i kako ćemo izgledati kada ostarimo, ko će se ugojiti, a ko ostati mršav. Razgovarali smo gde smo želeli da otputujemo i šta smo želeli da radimo - ispričala je ona u intervjuu za magazin "Glamour", i dodala:
- Kada ste u takvim odnosima sa nekim, razgovarate o svemu. Danas mislim da sam dobila najbolji deo Korija i zahvalna sam na tome.
Lea i Kori upoznali su se na snimanju, a zabavljali su se dve godine, a 27-godišnja glumica priznala je da je sada konačno uspela da prihvati ovaj strašan gubitak.
- Na početku je teško jer sam bila fizički i mentalno šokirana i oštećena, ali nakon nekog vremena bila sam umorna od toga fa se stalno osećam užasno pa sam počela da radim jogu, što mi je zaista pomoglo. Ona je postepeno i moj um počeo da se usklađuje sa mojim telom - istakla je ona i dodala da bi volela ponovo da se zaljubi, ali da neće da žuri sa novom vezom.
Lea će sledećeg meseca objaviti svoj debitantski album, na kojem se nalazi i pesma "If You Say So", posvećena Montitu.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin