Vinona Rajder: Na dodelu Oskara išla sam u haljini vrednoj deset dolara

Vinona Rajder: Na dodelu Oskara išla sam u haljini vrednoj deset dolara

Autor: | 28/02/2014

0

Vinona Rajder otkrila je da je ljubiteljka stare i polovne garderobe, te da nema nikakav problem sa tim da se na svečanim događajima pojavi u odeći koju je već ranije nosila. Tako je ispričala da se na jednoj dodeli Oskara pojavila u haljini koju je platila samo deset dolara.
- Većinu moje garderobe čine "vintidž" komadi, i na Oskara sam nosila haljine koje sam platila deset dolara. Na nedavnoj humanitarnoj gala večeri Šona Pena za pomoć Haitiju nosila sam staru haljinu koju sam već obukla na premijeru jednog filma 2005. godine. Znam da je to zabranjeno u modnom svetu, ali zašto bih nešto obukla samo jednom ako mi se to dopada - ispričala je ona.
Četrdesetdvogodišnja glumica postala je zvezda sredinom osamdesetih dok je još bila tinejdžerka, da bi u svojim dvadesetim doživela vrhunac popularnosti. Ona kaže da joj je to otežalo karijeru u tridesetima, te da joj je mladolik izgled smetao da dobije uloge koje je želela.
- Moje rane tridesete su bile veoma teške. Prošla sam kroz stvari koje je trebalo da preživim dok sam bila mlađa, ali u dvadesetima sam sve vreme radila. Čak i kada sam bila u pravim godinama za starije uloge, ljudi su me posmatrali kao da sam mlađa. To je bilo teško jer sam bila toliko uspešna u svojim dvadesetim - kazala je Vinona.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin