Dejan Cukić: Moji favoriti u X Faktoru su nažalost već izbačeni

Dejan Cukić: Moji favoriti u X Faktoru su nažalost već izbačeni

Autor: | 28/02/2014

0

U sedmoj uživo emisiji "X Faktora" u revijalnom delu programa publika je uživala u pesmama Tropico benda i Dejana Cukića, a kako saznajemo, u Šimanovce je prvi došao Dejan Cukić. Cukić je već odavno upoznat sa ovim tv formatom, budući da je vodio program na prvom poklon koncertu finalista pre nekoliko meseci.
- Znam sve finaliste, svi su sjajni, ali moji favoriti su bili Mladen Lukić i Maja Novaković. I sada imam nekoliko kandidata za koje mislim da će napraviti ozbiljnu karijeru, međutim, ne bih da izbaksuziram, pa neću reći imena - rekao je kroz osmeh Cukić koji je u revijalnom delu izveo pesmu "Prava ljubav".
Za razliku od Dejana, šarmantni momci iz Tropico Benda su izdvojili Lukijana Ivanovića i Daniela Kajmakoskog za svoje favorite.
- Navijamo za Lukijana i Daniela, odlični su! Čuli smo i Luijanovo izvođenje naše pesme "Sve moje zore" na "X Faktoru" i bili smo oduševljeni - rekli su momci iz ovog popularnog pop benda.
Kako saznajemo, svi članovi Tropico benda su se upoznali sa finalistima ovog ovog tv formata, ali ne i sa Lukijanom, sa kojim su se nažalost mimoišli.
- Momci iz Tropica su morali da žure odmah posle nastupa, pa nisu stigli da se upoznaju sa Lukijanom, iako su to želeli. Ivanović prati njihov rad i izuzetno ih poštuje, a potajno se nada i budućoj saranji baš sa ovim bendom – kaže naš izvor blizak produkciji.
Da podsetimo, X Faktor se približava kraju, već sledećeg utorka u 21h na TV Pink saznaćemo kojih pet finalista ide u superfinale koje će se održati 23.3. u Kombank Areni.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin