Keli Roland: Potvrdila učešće u finalu X Faktora

Keli Roland: Potvrdila učešće u finalu X Faktora

Autor: | 02/03/2014

0

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje prva strana zvezda koja je potvrdila učešće u finalu X Factor Adria je američka pevačica Keli Roland. Iako je jako poplarna u Americi našoj publici je najpoznatija po tome što je uz Bijonse bila član čuvenog trija "Destiny's child". Takođe njen singl koji je uradila sa Davidom Getom bio je jako popularan u Srbiji.
Ona je bila jedan od sudija britanskog X Factora a onda se posvađala sa Sajmonom Kauelom koji joj je javno 2012. zamerio da nije umela da ostvari dobar kontakt sa gledaocima kao i da je umislila da je velika zvezda. Tada je dobila otkaz. Međutim, njih dvoje su se ubrzo pomirili pa je bila angažovana kao sudija u poslednjem američkom X Factoru. Keli živi u Majamiju snimila je četiri albuma i prodala je preko 80 milona albuma i dobila 20 Bilbord nagrada.
Kako SCANDAL! saznaje, produkcija pregovara sa još nekoliko zvezda i bukvalno pitanje je sata kada će se saznati i imena ostalih dvoje učesnika finala koje će se održati 23. marta u Kombank Areni.
Samo u SCANDAL! - u možete da saznate šokantne tajne naših finalista X Factora! SCANDAL! je u prodaji na svim kioscima!
ZABRANJENO PREUZIMANJE INFORMACIJA, DELOVA VESTI ILI CELE VESTI BEZ PISMENE DOZVOLE AUTORA

Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content

Foto: X Factor UK

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: keli roland