Džulija Roberts: U žalosti zbog smrti sestre

Džulija Roberts: U žalosti zbog smrti sestre

Autor: | 02/03/2014

0

Glumica Džulija Roberts propustila je ovogodišnji ručak fimske Akademije, koji se po tradiciji organizuje pred dodelu Oskara, zbog velike žalosti povodom smrti njene tridesetsedmogodišnje sestre po majci Nensi Mots. U saopštenju, koje je porodica dala za medije, navodi se da je Nensi pronađena mrtva u Los Anđelesu najverovatnije od posledica predoziranja narkoticima.
Džulijinu sestru u kupatilu u njenom domu pronašao je verenik Džon Dilbek, kome je u maju trebalo da izgovori sudbonosno "da", a šest do osam nedelja posle autopsije biće poznat pravi uzrok smrti Motsove.
Slavna glumica nije davala nikakve izjave povodom tragičnog događaja, a u intervjuu koji je njena polusestra dala u avgustu prošle godine Nensi je progovorila o tome koliko joj je bilo teško da živi u senci svoje poznate sestre, istakavši da ju je često zadirkivala zbog izgleda i viška kilograma. Da bi smršala, podvrgla se operaciji gastričnog bajpasa.
Džulija od početka nije podržavala Nensinu vezu sa izabranikom Džonom Dilbekom, zbog čega su odnosi između njih dve zahladneli. Iako je glumičina sestra nedavno izjavila da njih dve rade na svom odnosu, ne zna se da li su uspele da izglade nesporazume.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin