Irena Stojanović: Uživam u svakom trenutku koji provodim sa kćerkicom

Irena Stojanović: Uživam u svakom trenutku koji provodim sa kćerkicom

Autor: | 02/03/2014

0

Popularna voditeljka emisije "Moja velika svadba" Irena Stojanović uživa u majčinstvu. Iako zbog posla često putuje, Irena najveći deo vremena provodi sa svojom kćerkicom Nerom.
- Uživam u svakom trenutku koji provodim sa njom, bilo da se mazimo, igramo, kuvamo zajedno, šetamo, čitamo bajke ili pevamo. Nera je rođena na rođendan moje mame, krajem maja će napuniti tri godine – kaže Irena i objašnjava zašto joj je na početku bilo teško da majčinstvo uskladi sa poslom:
- Bilo je dana kada sam plakala u kombiju kada krenem na put. Jako smo vezane, a Nera je imala godinu dana kada sam počela da radim i tada je još uvek sisala. Ali mora da se radi. Ipak, sve svoje slobodno vreme provodim sa njom.
A kada mama nije tu, Neru čuvaju bake.
- Čuvaju je bake na smenu. Nera bi vam rekla da je čuvaju Babu i baka Štrumfeta.
Kako i svako dete, Nera je vrlo maštovita u igri, a u zavisnosti od raspoloženja nekad je pevačica, nekada kasirka, glumica, Crvenkapa, Pepeljuga ili čak mama! To nas navodi da se zapitamo na koga liči?
- Liči na sebe, ona je sva svoja! Nekada prepoznam muževljeve crte lica kod nje, nekada svoje, nekada tetkine, a nekada bakine.
O tome koliko je stroga majka i da li dete odgaja moderno ili tradicionalno, Irena kaže:
- Mislim da nisam. Iako je Nera mala, kod nas važi dogovor. Ono što joj obećamo to joj i ispunimo, ali se i od nje isto očekuje. Jako je razumna. Kod nas se zna kada Nera doručkuje, kada ruča, večera, kada užina, kada spava, kada se kupa. Mislim da je to jako bitno za dete. Zna da bi trebalo da pokupi svoje igračke nakon igre. Da li je to tradicionalno ili moderno?

Izvor: Prva.rs

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još