Ana Nikolić: Mediji i ja smo kao muž i žena

Ana Nikolić: Mediji i ja smo kao muž i žena

Autor: | 03/03/2014

0

Pevačica Ana Nikolić, otkrila je ekipi "Glamura", pred kamerama Hepi televizije da se plaši paparaca, strahuje da vrebaju sa raznih strana, što je, ističe, ružniji deo njenog posla, a o odnosu sa medijima, kaže:
- Mediji i ja smo kao muž i žena! Svađamo se, pa se mirimo... Pa se tužimo, pa opet pomirimo. Tako je to, kad se volite - rekla je pevačica.
Na pitanje da li planira da održi koncert u Beogradu, Ana kaže:
- Rado bih održala koncert u Beogradu, ali, svesna sam da je to jedan finansijski, jako veliki projekat. Potrebno nam je "malo para - stotinak hiljada evra", ali, verujte ja sam to rešila i ja ću to uraditi - objasnila je Nikolićeva.
Ana je priznala je da konstantno putuje, te hladne dane provodi na egzotičnim destinacijama. Neposredno pred ulazak u avion na aerodromu "Nikola Tesla", gde ju je ekipa emisije i srela, ona je rekla:
- Poslednjih nekoliko godina praktikujem tu, neku Aziju, Tajland... Tamo uradim neki detoks, piju se čajevi, alkohol se ne konzumira. Vratim sebe u tom nekom psihofizičkom smislu i to se odmah vidi po izgledu - rekla je pevačica.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: ana nikolić