Rene Anželil: Suprug Selin Dion oporavlja se nakon operacije tumora

Rene Anželil: Suprug Selin Dion oporavlja se nakon operacije tumora

Autor: | 03/03/2014

0

Rene Anželil, suprug i menadžer Selin Dion, oporavlja se nakon što mu je krajem prošle godine uklonjen tumor sa grla, preneli su strani mediji. Sedamdesetdvogodišnjom Reneu dijagnstikovan je rak grla 1999. godine, kada je njegova supruga napravila pauzu u karijeri kako bi mu pomogla tokom oporavka. Reneov portparol otkrio je prošle nedelje da je operacija održana 23. decembra i da je bilo uspešna, kao i da je Rene proveo nekoliko dana u bolnici pre nego što je oporavak nastavio u svom domu u Las Vegasu.
Četrdesetpetogodišnja Selin u svom zvaničnom saopštenju navela je da želi da se njen suprug fokusira na ozdravljenje i da izbegava svakodnevni stres koji donose poslovne obaveze.
- Provodimo dosta vremena zajedno kod kuće sa porodicom. Veoma smo srećni što smo u mogućnosti da dobijemo najbolju moguću negu i svakog dana zahvaljujemo bogu što nam je pomogao da preživimo ovo teško iskušenje - navela je pevačica.
Selin i Rene u braku su skoro dve decenije. Upoznali su se kada je ona imala 19, a on 45 godina. Venčali su se 1994. godine u Montrealu, a zajedno imaju troje dece, 13-godišnjeg sina Rene-Čarlsa, i blizance Nelsona i Edija, koji su rođeni 2011.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin