Skarlet Johanson čeka svoje prvo dete

Skarlet Johanson čeka svoje prvo dete

Autor: | 04/03/2014

0

Skarlet Johanson po prvi put će postati majka. Dvadesetdevetogodišnja glumica čeka svoje prvo dete sa verenikom Romanom Dorijakom, potvrdilo je nekoliko izvora za "E! News".
Vesti o trudnoći stižu samo šest meseci nakon što je objavljeno da Skarlet planira da se uda za francuskog novinara. Glasine o veridbi potvrđene su nakon što je glumica na Filmskom festivalu u Veneciji viđena sa vereničkim prstenom na ruci. Slavni par u vezi je od novembra 2012. godine, nedugo pošto što je Skarlet okončala godinu dana dugu vezu sa Nejtom Nejlorom.
Ona iza sebe ima propali brak sa Rajanom Rejnoldsom, od kojeg se razvela 2011. nakon skoro tri godine braka. Rajan se prošlog septembra oženio glumicom Blejk Lajvli.
Skarlet je nedavno otkrila da je srećna u vezi sa Dorijakom, ali da ne žuri sa venčanjem. U intervjuu koji je dala prošlog decembra priznala je da želi da postane majka.
- Volela bih da imam svoju porodicu, to bi bilo lepo. Kažu da nikada nije pravo vreme i sigurna sam da je to istina, ali mislim da to treba da isplaniram kao i sve ostalo. To je nešto čemu se radujem. Imam sreće što imam 20 godina dugu karijeru koja je bila veoma raznolika. Tako da je izdvajanje vremena za planiranje porodice nešto što bih mogla da uradim, a da pritom ne osećam kao da nešto propuštam - izjavila je ona.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti