Đorđe i Olivera Balašević: Zaljubljeni kao prvog dana

Đorđe i Olivera Balašević: Zaljubljeni kao prvog dana

Autor: | 05/03/2014

0

Đorđe Balašević i njegova supruga Olivera svakim danom sve više uživaju u svom dugogodišnjem braku. Njima njihov odnos nije navika, već velika ljubav, i to pokazuju na svakom koraku. Njih dvoje skoro se nikad ne razdvajaju. Uvek su zajedno, što poslovno što privatno.
Dok rade maksimalno su posvećeni poslu, ali kad ne razmišljaju o novim projektima i koncertima, prepuštaju se jedno drugom. I ne zanima ih gde se nalaze. Bilo da su sami u svoja četiri zida ili na javnom mestu, pokazuju koliko se vole. Tako je bilo i nedavno, kad ih je naš paparaco uslikao u Novom Sadu. Đorđe i Olivera prvo su čuvali unuku Simonu, koju im je u decembru 2012. godine podarila ćerka Jovana, a onda su izašli u jedan restoran.
Tamo su kao pravi tinejdžeri razmenjivali nežnosti. Ljubili su se i grlili kao da niko osim njih nije tu. Kad su završili s ručkom, otišli su u šetnju. Još nisu ni izašli iz restorana, a Đole je prigrlio svoju ženu i sočno je poljubio. Prošetali su do obližnjeg parka, a onda se vratili kod svoje unuke.

izvor: Kurir
Foto: Marina Lopičić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti