Ana Grubin: Sukob sa Slavkom Kalezićem nakon emitovanja X Faktora

Ana Grubin: Sukob sa Slavkom Kalezićem nakon emitovanja X Faktora

Autor: | 05/03/2014

0


Nakon sinoćnjeg lajva X Faktora desio se skandal! Slavko Kalezić napao je voditeljku Ana Mihajlovski Grubin, a sve zbog njenog komentara u lajv emisiji!

Cela priča počela je neposredno pred emitovanje emisije, a tokom generalne probe. Ani je kasnila generalna proba, a Slavko se pojavio na bini govoreći da mora da uvežba koreografiju, i nije želeo da napusti scenu.
- Počela je da viče ‘Sklonite mi ovog majmuna sa scene’ a nakon što je produkcija odbila da to učini, ona otišla u svoj apartman - priča izvor.

Ipak, tu se nije sve završilo, Ana je Slavkov nastup u lajvu prokomentarisala rečima “najaviću ga sa bezbedne razdaljine”, a nakon završetka emisije, Ana je otišla u svoj apartman iza studija, a pred vratima dočekao je Slavko. Nekadašnji takmičar i voditelj počeo je da vređa Anu, koja je mirno ušla u apartman sa svojom stilistkinjom i šminkerkom, ali Slavko tu nije prestao.

- Divljački je lupao po vratima Aninog apartmana, a voditeljka je morala da se zaključa. Vrištao je: 'Otvori da vidiš šta je Crnogorac, sad ću da te zgromim' i cela zgrada ga je čula. Na kraju kada je čuo da stiže obezbeđenje, pobegao je - dodaje naš izvor.

Akteri skandala trenutno su nam nedostupni za komentar.

Izvor: Tračara, Puls

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti