Maja Nikolić: Skrhana bolom zbog nove porodične tragedije

Maja Nikolić: Skrhana bolom zbog nove porodične tragedije

Autor: | 06/03/2014

0

Pevačici Maji Nikolić, posle duge i teške bolesti preminula je majka. Pogođena, pred kamerama televizije Hepi ona je progovorila o ovoj porodičnoj tragediji.
- Kako se oseća neko ko je izgubio majku? Zar o tome da pričam? Sećam se priča, kad su mi u rijalitiju rekli da skupljam poene, na bolesti svoje majke. Ipak, opraštam svima koji su moju mamu stavljali na naslovne strane i dolazili da je slikaju. Ti ljudi su govorili sami o sebi. Na kraju uvek pravda, sporo, ali dostižno izađe na videlo. Verujem da Gospod hrabre i dostojanstvene ume da nagradi, a ja ću dobiti nagradu za krunu ove patnje. Kruna je neuspeh za neuspehom, pad za padom, i nakon toga se rađaš kao feniks iz pepela - ispričala je Maja skrhana bolom i dodala:
- Najveća podrška su mi sinovi Novak i Lazar. Jedina moja sreća. Nikada neću preboleti odlazak mame. Znate, život je borba, odnosno kazna. Duhovna lekcija iz koje izađemo slomljeni. Nisam navikla da budem takva, kao i da pevam tužne pesme. Pokojna mama me je naučila da budem jaka. Navikla sam da ustanem i da idem iz početka, dovoljno je da znam da se osmehnem i pogledam Novaka i Lazara, da vidim ono lepo i na jedan mir koji sam sagradila sa sinovima. Uvek se računa poslednja bitka - rekla je Nikolićeva.
- Mama je bila jako pozitivna i volela je da peva. Zbog nje i pevam. Uvek mi je govorila: hrabro i dostojanstveno, znaš ko si! Jako je bitno da sebe ujutru pogledaš u ogledalo - sa setom je ispričala pevačica.
Podsećamo, Maja je poslednjih nekoliko meseci bila u žiži javnosti zbog burne emotivne veze sa Alenom Savićem koju je samo ukratko prokomentarisala rečima:
- Svi mi smo glumci u malim životima. Dobili smo karte sa kojima moramo da igramo.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin