Zdravko Čolić: Pevaću o supruzi kada zasluži

Zdravko Čolić: Pevaću o supruzi kada zasluži

Autor: | 07/03/2014

0

Popularni pevač Zdravko Čolić među svojim mnogobrojnim hitovima, pevao je o Nataši, Anđeli, Jasmini, Kristini a sada i o Esmi. Pesmu o Aleksadri, kako se inače zove njegova supruga, kaže pevaće kada ona to bude zaslužila.
- O ženi ću pevati kada zasluži - rekao je kroz smeh za "Exkluziv" popularni Čola koji će na Dan žena zapevati Šveđankama u Malmeu, ali kaže da će na taj koncert otputovati sam, bez svoje supruge.
Kao šarmer i pevač koji je oduvek osvojao ženska srca Zdravko je otkrio da se na svojim koncertima maksimalno posvećuje i daje ženama
- Ne branim se ja, puštam da me uzmu i raščerupaju - našalio se Čola koji sada zajedno sa svojom starijom ćerkom prolazi kroz pubertet i kako kaže, stoički ga podnosi iako bi možda trebao biti malo strožiji ali da njegova supruga tu odigra glavnu ulogu.
Zdravko ove godine proslavlja sa svojom suprugom 12 godina braka i 25 godina veze i otkriva da su za drugo dete on i Aleksandra priželjkivali dečaka ali je na svet došla ipak još jedna preslatka devojčica pa se šarmer složio da je ipak tako bilo suđeno.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: zdravko čolić

Najnovije vesti