Brendon Hauard: Pevač tvrdi da je vanbračni sin Majkla Džeksona

Brendon Hauard: Pevač tvrdi da je vanbračni sin Majkla Džeksona

Autor: | 07/03/2014

0

Tridesetjednogodišnji pevač Brendon Hauard tvrdi da je on vanbračni sin Majkla Džejsona. Ovaj javnosti nepoznat muzičar, za kojeg mediji pišu da likom i glasom podseća na "kralja popa", kaže da je DNK testom potvrdio da je je Džekson njegov otac. Rezultate testa otkrio je doktor Džozef Gudman, zubar sa Beverli Hilsa, koji kaže da je DNK tragično preminulog pevača dobio iz njegove proteze koju je kupio na jednoj aukciji. Iako je pristao na test, Hauard je objavio video na Fejsbuku kojim se distancirao od publiciteta.
- Izgleda da mnogo ljudi govori u moje ime tako da ću biti kratak i jasan. Nisam pozvao medije da lansiraju moju priču. Nikada nisam tvrdio da sam njegov sin i definitivno neću tužiti njegovu porodicu. Imam karijeru i dobro zarađujem. Istina je da sam uradio DNK test, ali ne želim da imam ništa sa tim - rekao je on.
Džeksonov advokat je izrazio sumnje u istinitost ove priče i istakao da smatra da se radi o prevari.
Brendonova majka je gospel pevačica Bili Hauard, koja je poznavala Majkla početkom osamdesetih. Brendon je rođen 1982. godine, godinu dana pre nego što je Džekson objavio hit pesmu "Billie Jean", u kojem peva o tome kako negira da je otac jednog deteta.
Porodica Majkla Džeksona još uvek se nije oglasila povodom ovih navoda.

Autor: Life Content

Foto: Facebook

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: majkl džekson