Biljana Mišić: Nova holivudska uloga

Biljana Mišić: Nova holivudska uloga

Autor: | 07/03/2014

0

Glumica Biljana Mišić (30) poslednjih godina sve češće se pominje u javnosti u vezi sa nekimod holivudskih projekata. Ovog puta njeno ime se našlo na kasting listi filma "Teken: Čovek zvani X" (Tekken: Man called X), rađenom po najpopularnijoj video igri, prodatoj u preko 25 miliona primeraka širom sveta.
U nastavku akcionog hita iz 2010. "Teken", priča prati mladića koji pokušava da otkrije svoj pravi indetitet, ali pod uticajem amnezije biva kidnapovan od strane podzemne kriminalne grupe i pretvoren u nemilosrdnog ubicu. Biljana igra Natašu, profesionalnog ubicu ruskog porekla i članicu kriminalne organizacije na čijem se čelu nalazi misteriozni Ministar koga tumači Rade Šerbedžija.
U filmu reditelja Viča Kosajananda, snimljenom prošlog meseca na atraktivnim lokacijama na Tajlandu, akteri su neki od najvećih majstora borilačkih veština: Keri-Hirojuki Tagava, poznat po filmovima "Mortal Kombat", "Sam protiv svih", "Memoari jedne gejše"; Geri Denijels, koji je glumio u "Plaćenicima" i "Legendi o Brus liju", kao i Kein Kosugi koji je igrao u filmovima "Rat" i "Nindža: Senka suza".
Od kada je pre šest godina diplomirala na Fakultetu umetnosti u Prištini, Biljana je odigrala zapažene uloge u domaćim filmovima i TV serijama kao što su "Led", "Čitulja za Eskobara", "Vratiće se rode" i "Žene sa Dedinja". Glumici koja poslednje četri godine karijeru gradi na relaciji Los Anđeles-Beograd uloga u ostvarenju "Teken: Čovek zvani X" nije prvi internacionalni uspeh. Osim "Srpskih ožiljaka", koji se, pored ostalog, pamti i po njenom filmskom poljupcu sa Majklom Medsenom , prošle godine je snimila film "Mračni princ" sa oskarovcem i ovogodišnjim dobitnikom Zlatnog globusa Džonom Vojtom.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Biljana Mišić