Daniel Kajmakoski: Suze u bekstejdžu "X Faktora"

Daniel Kajmakoski: Suze u bekstejdžu "X Faktora"

Autor: | 07/03/2014

0

U revijalnom delu najpopuranijeg šou programa "X Faktor" publika je uživala uz velike hitove legendarne grupe "Parni Valjak" koja je samo zbog ove prilike došla iz Zagreba u Beograd. Frontmen grupe Aki Rahimovski je sa svojim bendom došao vidno raspoložen u Šimanovce nekoliko sati pred emitovanje emisije, a kako saznajemo, hrvatski pop-rok bend nije imao velike zahteve od produkcije.
Posle sjajnog nastupa Parnog Valjka, finalisti "X Faktora" su poželeli da se upoznaju sa bednom: Aki ih je ohrabrio da nastave da se bore za svoj san, a potom i produkciji priznao da ima favorita:
- Moj favorit je moj Makedonac Daniel Kajmakoski! Sjajan vokal, ima emociju dok peva i odličan odnos sa publikom! Mada, ima još sjajnih pevača u X Faktoru - rekao je Rahimovski koji će, zajedno sa svojim bendom, održati koncert 8. marta u Kombank Areni.
Daniel je oduševljen podrškom koju dobija od poznatih ličnosti:
- Uvek je neopisivo dobar osećaj kad vas podrži neko ko je već izgrađeno ime u muzičkoj industriji! Hvala Akiju od srca - rekao je momak iz Makedonije, a kako saznajemo, u poslednjoj emisiji trogodišnja devojčica iz publike uspela je da, kod miljenika publike, izazove suze u očima.
- Posle nastupa Daniel nije bio zadovoljan kako je otpevao pesmu, pa se malo osamio, ali iza scene mu je prišla trogodišnja devojčica sa mamom i tatom, zamolila ga da se fotografišu rekavši mu: "Nemoj da si tužan, ti si za mene najbolji", što je izazvalo neopisivu emociju kod Daniela - kaže izvor blizak produkciji.

Autor: Life Content

Foto: Luka Pilipović

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin