Biljana i Janko Tipsarević: Kćerka Emili u centru pažnje

Biljana i Janko Tipsarević: Kćerka Emili u centru pažnje

Autor: | 09/03/2014

0

Poznati bračni par Biljana i Janko Tipsarević od kada su pre mesec dana postali roditelji devojčice za koju su izabrali ime Emili uživaju u najlepšem životnom periodu. Proslavljeni dvadesetdevetogodišnji teniser i dve godine starija uspešna dizajnerka ne odvajaju se od svoje mezimice, sa kojom provode vreme u Novom Sadu, u domu roditelja lepe brinete. Ne žele da u prvim danima roditeljstva angažuju dadilju i zbog toga su odlučili da sa Emili budu u porodičnom okruženju. Nedavno su sa fanovima na društvenim mrežama podelili najlepše trenutke i fotografije svoje kćerke, koja je okupirala sav njihov svet.
- Ona je glavni razlog zbog čega me tako dugo nije bilo na društvenim mrežama - napisao je Janko ispod fotografije, na kojoj u naručiju drži Emili na svom profilu na društvenoj mreži "Instagram".
Naš uspešni sportista poznat je i po tome što obožava društvene mreže na kojima je izuzetno aktivan, ali od kada je postao otac, fanovima se retko obraćao i sve o čemu je pisao bilo je uglavnom u vezi sa njegovom mezimicom. Budući da je Janko krajem prošle godine povredio stopalo, trenutno se oporavlja i ne učestvuje na turnirima, ali i pored toga što su povrede "najveći neprijatelji" svakog vrhunskog sportiste njemu ovog puta period izvan terena ne pada tako teško, jer je u prilici da uživa u toplom domu pored supruge i kćerke. Po potrebi Janko odlazi u Nemačku na rehabilitaciju, a pošto mu je stanje sve bolje, planira da se ubrzo vrati na teren.
Biljana, koja godinama prati muža na svim značajnim turnirima, narednih meseci iz opravdanih razloga neće biti u mogućnosti da putuje, a lepa dama, koja je za kratko vreme osvojila našu modnu scenu i dobila mnogobrojne fanove, takođe je svoju sreću podelila sa njima na društvenim mrežama, što je izazvalo mnogo pozitivnih komentara.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin