Lijam Nison: Odbio sam ulogu Džejmsa Bonda zbog ljubavi

Lijam Nison: Odbio sam ulogu Džejmsa Bonda zbog ljubavi

Autor: | 09/03/2014

0

Britanski glumac Lijam Nison otkrio je da je imao ponudu da igra Džejmsa Bonda, ali da je morao da je odbije zbog venčanja sa Natašom Ričardson. U intervjuu koji je dao Dejli mejlu, on je ispričao da mu je glumica postavila ultimatum: ili ja ili 007. Mora da je bila u pitanju prava ljubav, piše list, jer je Nison izabrao Natašu s kojom je bio 15 godina u braku, sve do njene tragične smrti na skijanju 2009.
- Bilo je to pre 18 ili 19 godina. Ona mi je tada rekla: ako budeš igrao Džejmsa Bonda, ništa od venčanja! A ja sam naravno odustao od uloge jer sam žarko želeo da se oženim njom - kazao je glumac.
Da je umesto supruge izabrao ulogu, Nison bi se najverovatnije pojavio u filmu "Zlatno oko" iz 1995. Ovako je umesto njega u "kožu" tajnog agenta 007 uskočio Pirs Brosnan koji je nakon toga Bonda igrao u još tri ostvarenja.
Nisona, koji se proslavio ulogama u filmovima "Šidlerova lista", "Hronika Narnije", "Ratovi zvezda" i "96 sati", ove godine ćemo moći da vidimo u akcionoj drami "A Walk Among the Tombstones" i humorističnom vesternu "A Milion Ways to Die in the West". Britanski glumac, takođe, planira da snimi i treći nastavak trilera "96 sati".

Izvor: Novosti

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti