Monika Jakišić: Pokazala verenički prsten koji je dobila od princa Endrua

Monika Jakišić: Pokazala verenički prsten koji je dobila od princa Endrua

Autor: | 10/03/2014

0


Monika Jakišić, hrvatska lepotica koju su svojevremeno povezivali i sa Džordžom Klunijem napravila je pravu pometnju u Britaniji zbog svoje veze sa vojvodom od Jorka. Princ Endru je nekoliko puta izašao sa njom, a kada je 20 godina mlađa manekenka pokazala račun od 600 funti za njihovu večeru i dijamantski prsten, on je brže bolje morao da demantuje da su se verili.

Hrvatica i princ su izašli tri puta u poslednjih nekoliko dana i nisu se ni krili od fotografa. Međutim kada je nakon poslednjeg sastanka Monika postavila na svoj Tviter profil sliku prstena i zvaničnici iz Bakingemske palate su morali da reguju.

Portparol 54 godine starog princa Alberta je samo kratko rekao da može da potvrdi da on nije zaprosio manekenku hrvatskog porekla.

Bivši suprug Sare Ferguson i vojvoda od Jorka tvrdi da su on i Monika samo prijatelji. Tračevi su počeli da kolaju od njima nakon što je Hrvatica bila gošća na prinčevom rođendanu prošlog meseca kada su viđeni kako se navodno ljube, prenose britanski mediji.

Dva dana kasnije opet su viđeni zajedno na intimnoj večeri u ekskluzivnom klubu na Vest Endu.

Monika inače živi u 1.2 miliona vrednoj kući u severnom delu Londona, a sa porodicom se u Englesku doselila iz Hrvatske kada je imala 10 godina.

Karijeru modela je započela kada je dobila angažman u agenciji koju zastupa i Kejt Mos, a sebe deklariše kao "hrvatsku senzaciju".


izvor: Blic
foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti