Sara Trajanović i Ivan Marinković: Kriza u ljubavi

Sara Trajanović i Ivan Marinković: Kriza u ljubavi

Autor: | 10/03/2014

0


Daleko od očiju, daleko od srca, krilatica je kojom se može opisati odnos Ivana Marinkovića i Sare Trajanović, jer je manekenkinim odsustvom njehova veza zapala u krizu i rezultirala raskidom.

Naime, dok je boravila u Istanbulu, manekenka se udaljila od bivšeg farmera koji je čak nije ni sačekao na aerodromu prilikom povratka u zemlju, a ona je otišla pravo kod mame i bake.

- Sara je pre mesec dana otišla u Istanbul sa mišlju da će sa njenom i Ivanovom vezom biti sve u redu i da će se srećna vratiti u njegov zagrljaj. Međutim, to se nije desilo. Iako su se upočetku redovno čuli preko Skajpa i i drugih društvenih mreža, verovatno je sve to počelo sve ređe. Ona je isplanirala da se u Srbiji vrati 8. marta, ali umesto da je Ivan sačeka na aerodromu, kao što ju je i ispratio, ona je sama otišla kod bake i mame. Uz obrazloženje da je uželela porodice, Trajanovićeva je izbegla susret sa Ivanom. Često su se raspravljali oko Ivanovih čestih izlazaka u noćni provod i Sari je to smetalo - rekao je izvor blizak manekenki.

Inače, Sara je pre nekoliko dana na Ivanov profil na Fejsbuku postavila smajli, koji on nije prokomentarisao, niti je pokazao da mu se sviđa, što je mnoge začudili.

Sara nije potvrdila priče o njihovom razlazu, dok je njena mama Rosita kratko odgovorila:
- Nemate šta da mislite. Doviđenja.

Ivan Marinković je u SMS poruci potvrdio da je Sara stigla u Srbiju, ali da se još nisu videli.

- Da, stigla je. Uželela se majke i bake, tek treba da se vidimo, sve je ok - napisao je Marinković u poruci.

izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti