Dženifer Lopez: Ne žurim da se ponovo udam

Dženifer Lopez: Ne žurim da se ponovo udam

Autor: | 10/03/2014

0

S obzirom na to da iza sebe ima tri propala braka, Dženifer Lopez kaže da za sada ne planira da ponovo staje pred oltar. Četrdesetčetvorogodišnja pevačica istakla je da ne planira brak sa svojim dečkom Kasperom Smartom, sa kojim je u vezi već tri godine, iako priznaje da ne bi volela da ostane sama.
- U prošlosti sam mislila da ljubav traje zauvek. I dalje negujem takve snove, ali ne želim više to da forsiram. Dugo sam se držala svojih bajkovitih ideala, ali imajući u vidu to gde sam sada i kroz šta sam prošla, shvatam da ne postoje pravila - rekla je ona za magazin "In Style" i dodala:
- Postoji mnogo puteva kojima život može da pođe, a ne samo jedan. Postoji mnogo različitih vrsta sreće, a ne samo ona koju smo naučili kada smo imali pet godina.
Dženifer je započela romansu sa 27-godišnjim plesačem ubrzo nakon što se 2011. godine razvela od Marka Antonija, sa kojim je dobila blizance Maksa i Em. Pre toga još dva puta se udavala: za konobara Odžanija Nou i plesača Krisa Džada, a bila je verena i za Bena Afleka. Ona je priznala da je ranije često užurbano donosila odluke i tražila utehu kada stvari krenu pogrešnim tokom, te da sada pokušava da shvati zašto ne voli da bude sama, ali i da je sigurna šta želi od života i ljubavi.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin